Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/room4om

Marketing

Novi na blogu :)

Dosao na ovu malu zajednicu sa neznam ni ja kojim ciljem...

Sa kojim ciljem ste vi ovdje dosli?


Moj cilj bi ajde mogao bit taj sto kad mi se nesto dogodi, pozitivno ili negativno to volim napisati...ali ba nemam kome pisati :) Sam sebi je uzasno glupo...a moje baljezgarije cini mi se nikog ne zanimaju ;) vjerovatno nece ni vas...niko vas niti ne tjera da ih citate... bas me zanima kad cu dobiti prvi komentar..ako cu ga dobiti :)
Drugi razlog je taj sto sam se zapravo znenadio nekim blogovima ima stvarno zanimljivih stiva za procitati (zabavnog bjezanja od obaveza).


Eto budite mi sretni :) svratite koj put...ostavite koj komentar...neki mali..koj ce me oraspoloziti ako nekad dojdem doma tuzan :)


...a nagradno pitanje je: Koliko cu ja izdrzat ovdje? :) Dal cu nekad nekog oraspolozit svojom pricom....we will see (ovo zadnje nije nagradno pitanje).


EDIT: Eto neznam zasto editiram ali moram svoja razmisljanja podijelit sa vama: Evo jutros si opet obecao da krecem u ovaj novi dan/tjedan aktivno...napisao sam si stvari koje trebam napraviti.
Probudio sam se u 8...kao sto i planrao...pojeo nesto(zacudo, inace mi je odmah cigareta u ustima)...procitao novine....popio kavu, napravio neke vjezbe za svoje tijelo i duh :) Upalio Komp...procitao forume koje moram....i to je skoro (osim vjebi) moj svakdasnji ritual...ritual koji traje vec godinama...jedna cura ga je nakratko uspijela prekinut...al kako me sutnula nogm u moju malu koscatu guzicu...ja se vratio njemu. i sada umjesto da nastavim po planu....ja kreiram svoj blog...citam tude...komentiram...i sada opet pisem. Pitanje glasi: Zar je toliko hebeno tesko drzat se zacrtanog...uvijek mi se dogada...da nesto zauzme moju paznju a da i ne skuzim...vec je X sati..... i opet dan prode...ja napravio skoro nista. Trudim se godinama to promijeniti...i ono kao da negdje u daljini vidim da se nesto mjenja...al pomaci su tako mali da frustrira...
Sta mi u zivotu treba da sve zaokrenem i da pocnem zivit onako kako hocu???

Idem se ja sad vratit svom rasporedu :)


Ideas are like rabbits. You get a couple, learn how to handle them, and pretty soon you have a dozen.John Steinbeck

Post je objavljen 21.11.2005. u 11:09 sati.