Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiturbofolk

Marketing

Cajke u tramvaju

Ne znam da li sam ja neki magnet za takve primitivne budale, ili je slušanje cajki i takvih primitivnih sranja toliko uzelo maha da se i u sredstvima javnog prijevoza slušaju.

Nije sad posrijedi da je netko slušao na MP3 player preko slušalica... da barem jeste, ne bih toliko bio ciničan i zdrkan... nego... Koji se ono najnoviji tip mobitela može podesiti da može svirati na handsfree tako da cijela okolina oko tebe čuje tu muziku?! (da je bio metal ili neki dobar rock, rekao bih da taj mob ima jako kvalitetan zvuk, što ne mogu reći za cajke, jer cajke po defaultu nemaju zvuka, nego smrad...)

Stvarno bi me bilo briga da je to taj šmokljančić slošao na slušalice... ali hej!! pa nije fer prema ostalima da se takve stvari slušaju okolo u tramvaju... Nisam htio dići frku jer sam bio umoran posle posla, al da me je pogodila ona moja žuta CajkoTeroristička minuta bilo bi nešto tipa:
- hajde, izađi malo vani, da popričamo po koju... Mislim da bi nakon tog razogovora taj mob skupljao u komadima po stanici...

Mislim, kako takvi šmokljani balavi ne vide da ljudima to smeta. Ako je seljačina, zar to mora pokazati svakome?! Mene bi osobno bilo sram. Njemu je izgleda to biti IN....

Post je objavljen 18.11.2005. u 11:20 sati.