Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mt

Marketing

Strka trka

Dragi čitatelji bloga moga ispričavam se zbog nepisanja postova. Znam da me ništa ne može opravdati, koliko god moji razlozi bili opravdani. Vas to ne zanima, hoćete postove i viceve, a ne moje isprike. Ali siguran sam da je većina vas bila u strci gužvi i nije stizala sve pa su se neke stvari morale odgoditi. Ja nisam smio zanemariti posao niti sam želio zanemariti svoju malu kćer pa sam malkice zanemario blog. Ne ljutite se na mene, jel'da?!



Sveti Petar i Bog se zbog velike gužve dogovore da ubuduće primaju samo slučajeve koji su umrli spektakularnom smrću! Poslije nekog vremena kuca netko na nebeska vrata.
Sveti Petar: - PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE!
Pokojnik: - Poslušaj moju priču! Uvijek sam mislio da me žena vara. Tako sam došao tri sata ranije s posla, trčim k'o lud 11 katova do stana, otvaram vrata, pretražujem stan i na terasi nađem tipa kako gol golcat visi sa vanjske strane terase i drži se za ogradu. Na to uzimam čekić i udaram tog kretena svom snagom po prstima. On padne na nekakvu mekanu granu točno ispod. Sranje! Ja natrag u kuhinju, uzimam frižider i bacam ga preko terase i PUN POGODAK! Napokon je kreten sređen, a meni je to uzbuđenje donijelo infarkt i eto, evo me kod tebe!
- OK - veli Sveti Petar - možeš ući.
Ubrzo poslije toga ponovo se začuje kucanje na vratima.
- PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! - kaže Sveti Petar.
- Nema problema - kaže pokojnik - Radio sam, kao i svaki dan, jutarnje vježbe na terasi i spotaknem se, pa se u padu, u zadnji čas uhvatim za ogradu terase stana ispod mog.
"Bože" - pomislim - "kakva sreća da sam još među živima". Tad dolazi neki idiot i udara čekićem po mojim prstima, ja padam i to baš na mekanu granu!
Pomislim: "Ludo, već drugi put sam izbjegao smrt"! Pogledam gore i tad me pogodi ovaj blesavi frižider!
- OK, možeš ući u moj raj.
Tada ponovo neko zakuca na nebeska vrata:
- PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! - kaže Sveti Petar.
- Nema problema - kaže pokojnik - Sjedim ja poslije jednog dobrog sexa gol u frižideru...
- To je dovoljno. Uđi!


Post je objavljen 11.11.2005. u 15:33 sati.