Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Selma Ferenčić u Extri: U Limbu je osnovana Hrvatska crnačka stranka prava


Izabela Šimunović u novoj Extri predstavlja vlasnicu kultnog kulturnjačkog kluba Limb Selmu Ferenčić


Selma Ferenčić u Limbu (snimio Tomislav Čuveljak)


Ekipa je prošle godine osnovala Hrvatsku crnačku stranku prava u zimskom vrtu. Predsjednik je bio režiser Lawrence Kiiru a ja sam bila blagajnica. Također su nekoliko puta osnivali stranku idiota ali se raspala sam od sebe, vjerojatno zbog nedostatka sredstava, izjavila je među ostalim Selma kontroverznoj Izabeli.


Ne znam tko je od Selminih gostiju osnivao Stranku idiota ni zašto se raspala, ali sam ponešto upućeniji u sudbinu HCSP-a.


Službena zastava HCSP-a


Selma je u Extri spomenula imenom neke od svojih gostiju, od kojih su pak neki članovi ili sipmpatizeri HCSP-a. Da se ostali uvaženi gosti Limba, pa i članovi ili simpatizeri stranke ne bi osjećali prikraćeni za dužni publicitet spomenut ćemo ih na ovome mjestu: Aleksandar Medaković; Maja Sever; Veki; Milivoj Beader; Luka i Igor Lasić; Morana, djevojka Dalibora Matanića; Beba, biologinja; Patrik Brčić; Muhamed, IT manager; Ružica Matić; Goga, doktorica; Ivica Đikić, Gospođa Jasminka; Josip Mašić; Ljubica Letinić; Alen Galović; Boris Pavelić; Davor Krile; Roman Majetić, dečko Jelene Veljače; Ivana Erceg; DJ Miljenko Car; Petar Luković; Slajba; Gordan Nuhanović; Lima; Ante Tomić; Nenad Rizvanović; Lidija Milenković; Ivana Mikuličin; Dado, policajac; Branka Papić; Barbara Prpić; Dubravka Lampalov; Dea i Križ; Eugen Pentz, profesor scenaristike iz Stuttgarta; Goran Pavelić Pipo; Romina Peritz; Ivica Zec; Carol, gospodarica šanka; Gordan Zečić; Dube i Miči iz Dubrovnika; Iva Gruden Zdunić; Damir Karakaš, lički harmonikaš iz Pariza; Adriana Piteša; Dražen Kokanović; Duh sa zembericom, punk hip-hoper iz Karlovca; Jadran Zdunić; Maja Vučić; Edo Maajka; Darija Lorenci; Shadow, rocker iz Beograda; Borivoj Radaković; Andrea Feldman....


Predsjedniku HCSP-a Lawrenceu Kiiruu savjetovali su u Limbu da nogometnom klubu Dinamo vrati ime Građanski


Ispričala je Selma da ponedjeljkom u Limbu priređuje javnu kuhinju, pa se gladni intelektualci najedu žlicom. 45 lines ima čast ekskluzivno najaviti da će sljedećeg ponedjeljka legendarni fotograf Tomislav Čuveljak na svoj rođendan kuhati grah sa svinjskim repovima.

Iz komunističke frakcije HCSP-a, kojoj je sjedište u Chicagu, obećali su doći na Čuveljakov rođendan kako bi prosvjedovali što se ne kuha svinjska glava.


Antony Cash Kito, predsjednik HCSP-a (komunista), ekskluzivno za 45 lines: Najavom da će kuhati svinjske repove Čuveljak je već povrijedio osjećaje nas iz dijaspore, koji još čuvamo uspomenu na najvećeg hrvatskog sina - Josipa Broza



Post je objavljen 11.11.2005. u 00:12 sati.