Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psikkiyatriya

Marketing

Oni dani u mjesecu... :P :) read between the lines...


Postoje one dani u mjesecu.. kad se ubijam od razmišljanja.. Kad stalno nešto kontam, kako bi bilo, šta da radim, zašto su neke stvari kakve jesu, kako ih mogu promijeniti...
A postoje dani u mjesecu.. kad sam toliko neopterećena nićim, skroz flegma, unatoč svim problemima i sranjima koje radim, i koje su polako došli na naplatu... Nekako, me baš boli briga..
Dakle, suočila sam se sa svojim nazovi "problemom", priznala sam staroj sve komade, kojih brojim danas evo već 7... Kako je bila kvartalna sjednica i kako smo proglašeni najgorim razredom škole u TOP 5 OSOBA sam koji imaju najviše izostanaka u 2 mjeseca... Sutra, roditeljski na kojem će se prozivati INDIVIDUALCI sa najvećim brojevima negativnih ocjena i izostanaka... Jedva čekam, da se stara vrati s roditeljskog.. Šaka tu, šaka tamo.. i bit će to okej :)
U subotu se ide na taj INFO-SAJAM.. Idemooooo... Ja... i ja... pa ja... i onda opet ja... sam napisala ja? :)
Idemo T i ja, i dva frenda koji neidu s nama u školu (fax) al će ić, kao 3.E :) Rekla je profesorica da nitko ne smije znat da oni ne idu u našu školu :) AE! Da izgledaju ko da imaju 17 još bi i rekla... HaHa! :) Ma neće nitko skužit.
Onako je profa malo čorava, ii gleda u križ, tako kad ti neš govori imaš osjećaj da gleda svagdje samo ne u tebe.. Jednim okom u ogledalo, drugim u pod :)
I kao... Tamo se moramo nać sa masom ljudi sa IRC-a... A mislim stvarno, onako ih već poznam skoro pa sve, uskoro ću morat promijenit irc, u potrazi za novima ili prekinuti sa mojom karijerom ircanja.. :)
Idem sad nać neki fakin seminar o turizmu, da ne dobijem 1 :) To mi je u zadnje vrijeme fakat ružan, najružniji broj koji postoji......... a buuuuuuuuuuuuuuuuuuu



Post je objavljen 10.11.2005. u 20:56 sati.