Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hippy

Marketing

Nisan mrtva!!!

Ej,ljudi moji najdraži!!!!!
Nisan stvarno dugo bila na svome blogiću jer san ovo lito bila u Americi!!!Bilo je tako jebeno dobro,nikad bolje,napokon san shvatila da moj stari i nije toliko loš i da je on ustavri totalno isti,znači gen bižanja od problema nasljedila sam od njega!!!Nisan više ljuta ni na ženu koja mi je oduzela obitelj,shvatila sam da mi je stari sritan uz nju...A njegova srića sada prestavlja i moju!!!!
Stara je našla dečka i ona je također jako dobro,a ja?!Jesam li prišla priko svega šta mi se događalo ovih miseci?Pa i nisan,još uvik neke ljude prezirem iz dna duše ali nadan se da to neće ostati zauvik tako!!!!!!!
Postala san teta jedne predivne djevojčice,moja najstarija sestra Eny dobila je malo,preslatku curicu po imenu Afrodita!Odlično,i s njom sam malo popravila odnose,ne znam koji mi je bija vrag ovo lito ali mislim da sam toliko sazrila da sam svim onima koji su mi od malena zagorčavali život rekla:OPRAŠTAM vam!!!!!

Ljubav je ok!Iman novog dragog i sritna san s njin,kužimo se i on me prihvača točno onakvu kakava jesan,bez iti malo razmišljanja mogu reći da sam napokon sretna!!!...

Post je objavljen 08.11.2005. u 09:29 sati.