Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psikkiyatriya

Marketing

i tako...

Rijeka.....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

AHM...Evo me... :)
Mrzim nedjelje.. Nedjelja, najmonotoniji dan u tjednu... Moja nedjelja, danas je bila nešto bolja od svih ostalih nedjelja.. Monotoniju mi je razbilo... ŠTA? Vježbanje matematike.. :) Ima li šta boljeg od toga? :P
Poslije par sati spavanja, malo odmaranja od spavanja i kave, sjela sam malo za komp i dogovorila se s frendicom i frendom da dođu do mene na vježbanje matiše.. Trebali su doć u 3, a ja luda, sjedila za kompom do 2 i 50 pricala sa frendom o setovima i SJETILA SE (dobro da i jesam) : "a fak pa soba mi je ko da je atomska bomba pala na nju"... I zvala baku, da mi dođe pomoć... Nikad brže nisam spremila sobu :)
Noćas je bilo zakon... Istina je, što više ljudi to bolje, al kad nitko nije baš od volje za ić van, osim mene i T, išle smo same, i učinile si većer ful zanimljivom.. Doduše nije baš bilo puno događaja za prepričavanje, smijehova, provala i ostalih stvari, jer je nakraju ispalo da i nismo bile zajedno... Svaka na svom "zadatku"..... Onako lagano razbijene, smo si popričale o tome, kako kad smo u muškom društvu, nam ne prilaze baš momci, i da to ful nije okej, jer se nemožemo baš iživljavat i radit stvari koje radimo kad smo same :P (čik pogodi) :) I tako, kako smo jučer bile same bilo je svašta :) No o tome se ne priča široj javnosti :)
Bla bla bla... Ful nemam inspiracije... Zato, lijepi pozdravić....

Post je objavljen 06.11.2005. u 20:18 sati.