Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Jos malo o Zganjeru


Vlado Rajic u Vjesniku ponavlja tvrdnje Jasne Babic iz Slobodne Dalmacije da je Zeljko Zganjer otisao jer nije dovoljno suradjivao s policijom i obavjestajnim sluzbama.

Kako je mogao dobro suradjivati s policijom, kada je recimo, Branko Turic, sef hrvatskog Interpola od bivseg ravnatelja policije Ranka Ostojica ocijenjen kao opstruktivac, rodjak s Markom Turicem, saborskim zastupnikom HDZ-a, cija je pak zena Gordana sestra odbjeglog Leona Sulica, prvostupanjskom presudom osudjenog za gospodarski kriminal u Croatiabusu.

Kako da Zganjer suradjuje s obavjestajnim sluzbama kada je Tomislav Karamarko na mjesto ravnatelja POA-e dosao zahvaljujuci lobiranju bracnog para Turic kod Sanadera. Karamarko je za vrijeme svog sefovanja zagrebackom policijom bio blizak s Leonom Sulicem. Njih su dvojica vidjani gdje igraju partije tenisa. Leon Sulic je, navodno, trenutno u SAD-u kod brata, a tamo ga ne trazi ni hrvatski policija ni POA.

P.S. Obavijest profesionalnom komentator Gjuri, ciji spam lagano brisem: Nema me u zemlji. Nije mi dostupan progrma HTV-a. Ne budite Mutav, kao da Vam nisu rekli!
P.S.S. kolegice, hvala na ispravci. popravljeno :)


Post je objavljen 04.11.2005. u 09:11 sati.