Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denzil

Marketing

Smjena generacija na daskama koje život znače

Sinoć smo u našem programu ugostili intendanticu HNK-a u Rijeci gđu Mani Gotovac. Kako mnogi ne hvataju valove naše male krugovalne radio postaje sa ruba grada, prenosimo Vam odsjećak tog razgovora.
Gđa Gotovac je u naš improvizirani studio stigla poslije tv nastupa, vidno iscrpljena ali spremna da odgovori na sva naša pitanja koja smo tjednima smišljali. U nemogučnosti da Vam pružimo audio zapis, ostajete zakinuti za blago krešteći glas naše gošće i stalno iritantno tremaško zamuckivanje voditelja. Ali što je tu je.



voditelj: Kako ste gospođo Gotovac, kako se osjeća najtraženija šefica jednog kazališta u Hrvatskoj?

Gotovac: Ja sam odlično, hvala na pitanju. Nisam vas odmah našla, ali za to je kriva ova magla što se većeras spustila na grad.


voditelj: Ima Vas više u medijima nego direktora Jazavca, premda je on i političar postao. Kako to komentirate?

Gotovac: Nemam komentara. Kako bi šjor Smoje rekao "neću politiku u svoju butigu". Ali moram vas podsjetiti da se spomenuto kazalište sada zove Kerempuh.

voditelj: Eto, ipak ste se dotakli politike, barem posredno. Ali kad smo već kod Krleže, spremate Glembayeve?

Gotovac: Da, Gospoda Glembayevi će biti ove sezone na programu HNK Ivana pl. Zajca.

voditelj: Uloge su već podijeljene ili možemo i mi, lokalpatriotski, predložiti nekog svog kandidata?

Gotovac: Većina uloga je podijeljena, još dvojimo da li da ulogu Leone-a prepustimo nekom svježem glumcu ili da ostanemo na već prokušanoj varijanti. Ali to će se ubrzo riješiti.

voditelj: Odlično. Imamo i mi, ovdje u Susedgradu jednog potencijalnog kandidata. On već pjeva dugi niz godina, a čak i glumi u nekoj domaćoj seriji lika koji je pasionirani ljubitelj švedskih akcijskih filmova. Sve je na njegovoj strani.

Gotovac: Da, razmišljali smo o njemu, ali ima jednu manu. Iako sve glavne kriterije zadovoljava, ispao je iz konkurencije. Naime, previše slići Nadareviću, koji je sinonim za Leona. To se ne uklapa u tu moju drugu varijantu.

voditelj: I za kraj, gospođo Gotovac. Imate vrlo poznato prezime. Tko je po Vama najznačajniji Gotovac u hrvatskoj kulturi, Jakov, Vlado ili Tom?

Gotovac: Svi su značajni na svoj način. Vrijeme će pokazati.

voditelj: Da, vrijeme će pokazati. Možda to na kraju bude i neka ženska osoba.

Gotovac: Hahaha.......

voditelj: Hvala vam, gospođo Gotovac što ste gostovali u našoj emisiji.

Gotovac: Hvala vama što ste me pozvali.


Eto, to je samo dio razgovora. I moramo naglasiti da gospođa Gotovac nije autorizirala ovaj tekst, tako da je tužba za klevetu, kao i duševne i ine boli moguća.




Post je objavljen 03.11.2005. u 10:33 sati.