Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Pokajnički post

Dužan sam vam svima jednu veliku ispriku. Zbog zastoja u postanju. Eto, reko sam zadnji put:"Neće se više dogodit..." E pa lago sam! Što ću sad, hebiga. Gužva mi je u životu. Bilo mi je zato drago vidjet da ste uporni u svojim postovima. Držite visok stupanj intelektualne discipline. Zavrjeđujete bit članovi ovog cijenjenog kluba.
Moram javno napisat jednu činjenicu: BLAŽENA DEVEDESETOSMICA!!!!!
Ovaj XP je takvo smeće, čista šminka, lof neki Profesional...
Sistem mi se ruši svako malo, stari programi sa 98-ice mi ne funkcionaju, moram skidat ili instalirat nove...
Da ne spominjem najveću tragediju...ne mogu na cijelom kompu nać Senzić ( SWOS- Sensible World Of Soccer, nogometni manager, svojedobno hit igra na Amigi i Atariju, do danas najjači manager nogometnih igrica, apsolutni biser, op.a.)!!! Lio sam suze danima. Očaj me obuzeo. Kao da je nestao dio moje duše sa Senzićem(dosta je što mu tepam, onda znate u kakvom sam odnosu bio s tom igrom, ko da sam imao one tamagučije, ili kako su se sve zvali).

Mislio sam jednu stvar (ma nemoj mi to ić govorit!?): kad bi sad ja tu prepričavao na dugo i na široko što se sve događalo od zadnjeg posta post bi bio predug. Zato ću ga podijelit na više dijelova, hehehe. Lakše se čita. A i ne umara filozofijom.

Post je objavljen 03.11.2005. u 13:58 sati.