Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/illuminati

Marketing

Što je vaša misija na zemlji? 3.dio

- 1.dio - 2.dio

DEPROGRAMIRANJE

Kako se ova genetska transmutacija odvija na cijeloj planeti, naš pre-inkodirani genetski program se takođe aktivira. Za neko vrijeme počet ćemo sa deprogramiranjem našeg starog sistema, i pritom ćemo se često osjećati kao da smo malo "grogi". Naš istinski identitet će početi marširati van iz treće dimenzije, dok će naš ego imati tendenciju da se drži broda koji tone kao pijan plota. Kad se stari programi odumirućeg svijeta počnu rasplitati, vjerojatno ćemo osjećati određen stupanj nelagodnosti, odnosno imati osjećaj kao da se cijeli naš svijet ruši. Bilo bi veoma korisno da se za vrijeme tranzicije sjetimo da smo jedan interdimenzionalni majstor, odnosno ekspert za transmutaciju realiteta koji se rasipaju. Mi smo to već prije radili, i to - mnogo puta.

RAĐANJE ZEMLJE U SVJETLOSTI

Sve ono što smo podnijeli za vrijeme našeg boravka na ovoj planeti od jedne je veoma bitne važnosti. Ono što bi trebalo biti interesantno nisu one informacije koje nam stižu od strane kontroliranih medija u vezi prirode i posljedica ljudske neodgovornosti, nego je veoma interesantna i bitna činjenica što smo uspjeli pretrpjeti jednu sveobuhvatnu kampanju poricanja ljudskog bića i njegove suštine. Zašto? Zato što mijenjajući sami sebe, sve one beskorisne i štetne šablone koje smo svojom voljom prihvatili na sebe, promijenit će se zajedno sa nama. Iako se mi sada ne možemo lako sjetiti, kad smo se složili učiniti sve ovo da bi pomogli Zemlji u njenom ponovnom uskrsnuću. Priroda našeg dogovora bila je ta da ćemo mi svjesno transformirati ovu matricu u kojoj smo rođeni, kao i sve one laži koje su nam govorili u vezi nas i svega ovoga što se dešava u našoj sadašnjosti. Mi smo se složili da preobratimo upravo taj materijal u jedan ljepši od kojeg će biti sačinjena nova odora transfiguriranog svijeta. Upravo stoga, podsjećanje na ono ko smo i zašto smo došli je veoma važno i to je jedan sveti akt.

NJEGOV PONOVNI DOLAZAK

Njegov ponovni dolazak je na domaku, i zbog toga se trebamo što prije pripremiti. To je vrlo koristan savjet, jer se ovdje u stvari radi - o nama. Mi predstavljamo njegov ponovni dolazak. Iz tog razloga postani odmah sam svoj Mesija - jer se nema što čekati.

KOMPLEKS MESIJE

Teret Duhovnog Značaja, kao i Kompleks Mesije su jedna od zamki u koju bi bilo najbolje da ne upadnemo. Problem kod Duhovnog Značaja je taj što je to jedan sporedni produkt duhovnih ambicija, i u vezi s tim bilo bi najbolje kad bi uspjeli izbjeći bilo kakve ambicije te prirode. Djela koja su posljedica duhovne ambicije većinom su po svojoj prirodi bez duha u sebi. Ona nas jedino mogu odvojiti od Duha, pa tako i od naše misije. To naravno ne znači da mi ne činimo ništa što je od duhovne važnosti dok se nalazimo na ovoj planeti. Naš zadatak i jest da ostvarimo ovdje jedan duhovni utjecaj, jer da nije tako onda bismo ostali kod kuće. Međutim, ako nas opsjedne "važnost" naših djela, to bi nas moglo dovesti do jednog identiteta koji je nešto mnogo manje nego što mi to u stvari realno jesmo.

Naša primarna direktiva ovdje je da otjelovimo taj Duh kojem služimo. Ako dozvolimo sebi da nas izbaci iz kolosijeka naš osobni "spiritualni značaj" ili se izgubimo u svojoj vlastitoj "veličini", onda ćemo istovremeno izgubiti vezu sa svojom istinskom važnošću i podbaciti u ostvarenju cilja naše misije. Zapamtite da smo mi ovdje da bi postali živi, tjelesni izraz tog duha. Ništa što ćemo činiti ili raditi ne može biti prihvatljiva zamjena za ono što mi realno jesmo.

RAZBORITOST

U ovo vrijeme tranzicije, moramo biti veoma pažljivi koga i što slijedimo. U stvari, ako uopće slijedimo nekoga ili nešto, to je već prva indikacija da smo skrenuli s puta. Onima od vas koji još uvijek imaju svoje gurue, preporučili bismo da počnu koristiti svoju vlastitu razboritost. Vremena velikih duhovnih učitelja su prošla. Sadašnje vrijeme je vrijeme uzvišenog duha. Taj prijelaz iz učenika u svog vlastitog učitelja može prouzrokovati privremeni porast nezaposlenosti u Indiji i drugdje, ali nemojte da vas to uzbuđuje.

nastavlja se...



Post je objavljen 31.10.2005. u 22:32 sati.