Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leilla

Marketing

Saga o mobitelima i ostalim tehničkim novotarijama…

Danas mi se pohvalio prijatelj da je dobio novi mob E730 ili tako nekako… I da to čudo ima razne napaljene opcije poput AAC playera (?!?), 250 000 boja, radioprijemnik i 96 MB memorije (!!!), a kameru i njenu razlučljivost da ni ne spomenemo… Naravno da nije cijenu ni spominjao jer zna da kad ja čujem na što on troši teško stečenu lovu uvijek preokrenem očima i održim mu predavanje o siromašnim ljudima u Africi.
Kad sam primila taj mobitel vidjela sam da je dosta lagan naspram moje stare, dobre Nokie 3310. Nije loš mobitel (naravno s obzirom na sve što sadrži) , ali što će mu sve te opcije kada je do jučer imao Siemens C75?!?

Za te pare što je dao za mobitel mogao si je financirati studij, kupiti si možda novu majicu (skoro uvijek šeće u jednoj te istoj) a mogao ih je i staviti na stranu, ne bi mu to bilo loše.

Ali neće on slušati, odreže mi da ne petljam svoju mudru glavicu u njegove fetiše :)

Image Hosted by ImageShack.us

Eh, ja sam dosta štedljiva, i baš si ne kupujem često modne markice koje nose ostale gradske šminkerice. Najskuplja majica koju sam si uzela bila je za novogodišnji tulum 2005 i za nju mi nije žao, bila je 300 kuna ali je majica prekrasna i nosim ju često na zabave (ona je jedna od onih kojima je cijena proporcionalna kvaliteti).
Ujedno imam samo jedne traperice iz Diesela i to kao dar, dakle nisam ih ja kupila. Za traperice najviše izdvojim 350 kuna, dok recimo moja sestra uvijek kupuje u Witboyu ili Levisu (500 +)…

Blah…..dosta o novcima.

Sada baš i nisam pri novcu pa mislim da bi mi bilo bolje prestati pričati dok se ne počnem poistovječivati sa jadnim ljudima bez posla… Sklona sam pretjerivanju ;)



Evo, Halloween je a ja sjedim pred kompjuterom… Nije da nemam kamo otići, nego sam mogla birati između dva tuluma. A na svakom od ta dva tuluma ima ljudi koje uopće ne želim vidjeti, a vjerojatno i oni mene.
Zato sam se dogovorila sa prijateljem (onim odozgo) i doći će kod mene na noć gutača filmova i kokica lol.
Malo sam se prošetala po Rijeci i vani je mnogo ljudi, ali me ne privlači ništa, ni partyji po kafićima, ni jučerašnja Točka… Neznam, izgubila sam volju za izlascima. Dragi mi se razbolio, bila sam kod njega i izgleda užasno. Pustila sam ga da spava…

Sada pozdrav svima od rockerice! PUSA!


Post je objavljen 31.10.2005. u 20:27 sati.