Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/banned

Marketing

U jednom gradiću, u jednoj maloj federaciji država, živio je jedan sasvim prosječan mali gospodin koji je imao veoma neobično prezime. No, kako su u maloj federaciji država u kojoj je živio čak i najblesavije stvari bile normalne, nitko se njegovom prezimenu nije previše čudio, osim dječice u osnovnoj školi koja su ga često zadirkivala kad je bio malen. Dotični se mali gospodin prezivao Gay.

Mali gospodin Gay već je bio dosta velik. Bio je zaposlen u poštanskoj službi kao raznosač pisama, telegrama, računa, brzih pošiljaka i raznih čestitki. Najdraže jelo bila mu je piletina na mlijeku. Čistio je zube tri puta dnevno, prvo četkicom, a zatim zubnim koncem. Nije volio pse, ali sviđale su mu se mace i kornjačice. Volio je igrati razne nagradne igre, zato jer mu se često događalo da na tuđim dopisnicama za nagradnu igru sasvim slučajno napiše svoje ime. Tako je jednoga dana mali gospodin Gay dobio nagradno putovanje u istočnu Kuburaniju. Podigao je svoju besplatnu avionsku kartu i uputio se na aerodrom.

No kad je ušao u avion za Kubu primjetio je da neki neobičan, proćelav čovjek velikih brkova sjedi na njegovu mjestu. Mali gospodin Gay nije htio stvarati frku pa je sjeo na drugo mjesto. Taman kada se mali gospodin Gay udobno smjestio u tuđe sjedalo, pojavila se seksipilna stjuardesa koja je dobila obavjest odozgo da nešto nije u redu sa kartom gospodina Gaya i da bi ga trebala zamoliti da izađe iz aviona. Seksipilna stjuardesa došla je do neobičnog proćelavog čovjeka velikih brkova koji je sjedio na sjedalu maloga gospodina Gaya i, zamjenivši ga za dotičnog, upitala: "Jeste li vi Gay?"

Neobičan proćelav čovjek velikih brkova naglo je porumenio, pogedao u svoje smeđe cipele i potvrdno kimnuo glavom. "Tada ću vas morati zamoliti da izađete", rekla je seksipilna stjuardesa. Maleni gospodin Gay je načuo sve što je seksipilna stjuardesa rekla i povikao: "Ne, ja sam Gay!" Na to se javio jedan treći gospodin koji je sjedio u blizini i povikao: "Jebemu! I ja sam gay! Ne mogu nas sve izbaciti!"

Na to se u zrakoplovu digla galama jer ljudi nisu smatrali da je pravedno izbacivati putnike samo zato jer su gay. I tada je zrakoplov eksplodirao zbog tenzija koje su se u njemu stvorile.

Istinita priča. Ozbiljno.

Post je objavljen 31.10.2005. u 20:29 sati.