Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

little zombie goes to sleeP

oči na pola koplja.
noge na pola puta ka krevetu.
u 24sata spavala sam ravnih 6 sati. pwo sam jučer od 8ujutro do 7navečer sa starom pješačila ko križni put cijeli trst jer si je ona zabrijala da meni treba suknja. suknju nismo našli.kaput nismo našli.
hlače sam našla al sam zajebala patent pri probavanju pa sam smuljala sconto prodavačici optuživši njih da drže neispravnu robu. stara je vikala samo: to se sad nosi. a ja sam si mislila: nosi se ti.
bila sam žiwčana/gladna/neispavana/puna dilema oko ljubavnih idiotarija koje me muče/žiwčana jer sam imala stvari/žedna jer moja stara ne voli kada ja pijem iz njene boce. jer kao nisam joj kći....onda smo divalji doma , sa monolozima moe stare o tome kako se ja ne znam obuć tralalalla. njoj je pojam oblačenja petice i suknjice i sve te fensi stvari. a ja se najnajosjećam u svojim starkama i reeficama.
došla doma...bacila u sebe brzinom gladi pašta šutu i drito van.
jučer smo prema predviđenom planu za ovaj produženi vikend završili u booki ( doduše hodakica i njeno vino su film koji ćemo tek uskoro moć gledat )...sa jednim jaaakooo simpatičnim curama ( koleginica, lopuža, spaljena i ostali drugi )...lovranski se pio...bilo dobro...zaključila da ni alkohol nije ono šta je nekoć znao biti. voljela bih da sam u recimo 7razredu kada bi te samo jedna piwa srušila na pod, a ne sad...sad sam veći kapacitet al manji kvantitet sa novčanim statusom.
uglavnom...muzika znam da je bila dobra. valjda.
i da sam doživjela još jedan od lošijih upada godine.
frik: e curo mogu ti nešto reći
ja:*muk i prostrjeljujuć pogled*
frik:ja mislim da bi 3.maj procvao u poslu da se ti slikaš ispred njega.
ja:* smile tek toliko*
frik: ja sam tarik drago mi je
ja:*misleći kako se tip šali veze milijunaša / neznam od kud mi ta moguća šala/: a ja sam dubravko iz zagorja i po zanimanju sam vinogradar
frik: paaa...to mi je pravo ime.
ja:*neugodno piljenje*...i tako 3maj kažeš a ?
neznam...ja da dođem u pustinju naišla bi na najveće čudake. na pitanje zašto bleji u mene dobila sam odgovor: "zamisli tamo sunce..e sad zamisli mene i tebe kako šećemo prema njemu".
super. zamislila sam si cervantesa kako jaše na svom konju i mene ko pančota na magarcu.
ja skupljam kolekciju čudaka. to je igra ko pokemon: gotta catch them all:)
zahvaljujući pomicanju sata visile smo okolo do negdje 6..jer riječki taxiji su jedna fascinantna pojava kod nas. kod njih se vrijeme računa tako ako wam kažu da su tu za 30minuta...to bi značilo u slobodnom prijevodu sat i pol. srećom da je ivana skakala na svaku oznaku taxija pa smo potrefili napokon onaj koji treba. najjeftiniji.
napokon smo se dofurali do hohe i ja se ko eskim ulogorila pod dekama u skafanderu i ukomirano sa crnim podočnjacima sat vremena blejala i televiziju u neka dwa majmuna sha su skakala po vrtu.
u životu se nisam dublje zanimala u neki program. ivana je sređivala ljubav preko sms-a i jela kruh. hoha je ložila vatru da se ja mali eskim ugrijem. jer su mi noge bile mokre. a kako i od čega ne znam.
ptičice se probudiše...a mi zaspale jedva tek. određena osoba do mene me je budila tokom jutra sa svojim ispadima ala : mi imamo muda!! ( ehehehehe )
kawa i cigarete i kroasani su dušu dali ujutro.
došla doma ... zabavljala malo svekoliko pučanstvo od dvije osobe. popila par tableta za glavu. ( vino vinoo), topli tuš..a. sada topli krewet i besciljno bauljanje po kući do kraja večeri. somebody get me out.. :)
svim malim vješticama i onima koji se tako osjećaju hepi helouviN.
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 30.10.2005. u 16:10 sati.