Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/illuminati

Marketing

Mjesec ipak nije mrtav?

Svemirska naselja ispod površine?

Amerikanac Georg H. Leonard je potpuno uvjeren u postojanje izvanzemaljskog života na Mjesecu. U knjizi "Someone Else is on Our Moon" (Netko drugi je na Mjesecu, inače, knjiga je objavljena u Europi pod naslovom Na Mjesecu postoji život), Leonard iznosi mišljenje da su Mjesečevu površinu prekopali gigantski strojevi i da su oni načinili velike kratere. Prema njegovom mišljenju, izvanzemaljci - stanovnici Mjeseca, sagradili su ogromne kupole i tornjeve za stanovanje i to tako da su u Mjesečevoj površini izdubli na kilometre duge spiralne bušotine. Dapače, te bušotine spajaju velike Mjesečeve doline. Leonard je posve siguran da Američka agencija za svemirska istraživanja NASA krije od Zemljana svoja saznanja o boravku svemiraca na Mjesecu. On je, isto tako, uvjeren da su američki astronauti, koji su bili na Mjesecu, birali riječi kad su opisivali njegovu površinu, kako pri prijenosu slika s Mjeseca ne bi izbilo u javnost i postojanje svemirskog života na Zemljinom trabantu.
Prema Leonarđu, milijarde dolara utrošenih u svemirski program i u istraživanje Mjeseca nije utrošeno ni zbog znanstvenih razloga, ni zbog političke slave vezane uz utrku u istraživanju svemira.

Naime, tvrdi Leonard, vlade SAD-a i SSSR-a su sklopile sporazum čiji je cilj da zajedničkim naporima uđu u trag stanovnicima Mjeseca. A kad su prvi astronauti na Mjesecu pronašli ogromne, snažne strojeve svemirskog podrijetla, čiju namjenu nisu mogli objasniti, vlade su odlučile da rezultate istraživanja Mjeseca zadrže pod ključem. Nakon svega, NASA je objavila svijetu da su "u ovom trenutku obustavljeni letovi na Mjesec s ljudskom posadom".

Slova u tlu - orjentacija svemircima

U svojim tvrdnjama, Leonard se oslanja na vlastita proučavanja tisuća fotografija, snimljenih tijekom letova na Mjesec sa i bez ljudske posade. On ističe da njegove zaključke podržava "dr Sam Wittcomb" - to je pseudonim jednog od nekadašnjih suradnika NASA-e. Leonardovi "dokazi" se temelje na fotografijama koje je objavila NASA. Na njima je moguće otkriti "umjetne građevine ha Mjesecu" jedino pažljivim proučavanjem znatno uvećanih fotografija. Prema Leonardu, trebalo mu je tjedan dana da bi proučio "12 kvadratnih centimetara fotografije, koju je objavila NASA", da bi otkrio ono što se vjerovalo da neće biti otkriveno.

Leonard je uvjeren kako fotografije pokazuju objekte tolike pravilnosti, koja može biti rezultat djelovanja jedino umjetne inteligencije. On je uvjeren da je u planinskom predjelu, nedaleko kratera Bullialdus, otkrio veliku grupu zupčanika, među kojima najveći ima promjer osam kilometara.

Isto tako, Leonard vjeruje da je otkrio i generator, otprilike isto tolike veličine. U poznatom krateru Tycho, on je prepoznao umjetno položeno osmerokutnu površinu s ogromnim slovima PAF. Druge brazde, nalik na slova, mogu se vidjeti i na drugim dijelovima Mjesečeve površine.

Najčešće se javljaju slova A, X i P. Leonard je otkrio i slova prastare runske abecede, ali i znak koji izgleda poput "starog hinduskog slova S koje je povezano sa semitskim S". Ova slova, misli Leonard, služe kao točke za orjentaciju, kako bi svemirci u svojim letjelicama, znali koji se krater nalazi ispod njih.



Post je objavljen 30.10.2005. u 15:11 sati.