Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/illuminati

Marketing

Što je vaša misija na zemlji? 2.dio

- 1.dio

ZAŠTO JE JEDNA OVAKVA TORTURA BILA POTREBNA?

Neki od nas se vjerojatno čude zašto je jedna ovakva tortura bila uopće potrebna da bi se ostvario željeni cilj? Razlog zašto se tome čudimo je taj što smo na ovoj planeti bili već toliko dugo da smo apsorbirali djelomično, ako ne i potpuno i njen način nefunkcionalnog razmišljanja. Morate uvijek imati na pameti da ova planeta uopće nije jedan model za racionalno razmišljanje i da se od onoga što ovdje prolazi kao razumno, ostatku univerzuma se diže kosa na glavi. Potreba da se apsorbira nefunkcionalnost ove planete je bila zbog toga da bi se steklo pravo na izmjenu njene strukture. Svaka druga metoda značila bi jednu invaziju, a mi to nikada ne činimo.

Mi mijenjamo zaslužujući pravo da to činimo. Nikome nije dozvoljeno da uđe u tuđi svijet i mijenja njegovu nefunkcionalnu strukturu a da prethodno nije u njemu i živio. To je u skladu sa Univerzalnim Zakonom, čiji smo mi predstavnici. Iako je naša Intergalaktička Konfederacija već primila mnogo poziva nekih od nas u smislu: "Dolazite već jednom i vadite nas odovud", njih smo na žalost morali samo podsjetiti da to ne bi bilo onako kako smo se dogovorili. Izlaskom van ne bi se ništa moglo postići. Jedini način je da se ovdje dovede što više svjetlosti. Sjećate li se?

O PRE-INKODIRANOJ AKTIVACIJI

Zvjezdana djeca koja su nosioci ove misije pre-inkodirana su da se probude u ovo vrijeme. To znači da je njihova DNA struktura genetički dizajnirana da "eksplodira", kao bomba sa satnim mehanizmom, u jednom određenom momentu, da bi bila u stanju prihvatiti mnogo više svjetlosti nego što je to u stanju jedan običan čovjek. Vrijeme za genetičku detonaciju je sada.

DIMENZIONALNI PREMJEŠTAJ

Anomalije u vezi vremena/prostora mogu se već u ovo vrijeme primijetiti na našoj planeti. Većinu ljudi kopka jedan osjećaj da nemaju više onoliko vremena koliko su ga nekad imali. To se obično izražava sa: "pa ovo vrijeme kao da leti"?! Razlog za ovaj osjećaj manje vremena je taj što je stvarno manje vremena. Da bi se jedan dimenzionalni pomak ostvario vrijeme mora kolabirati da bi se stvorio novi dimenzionalni prostor. Isto tako i prostor mora kolabirati da bi se stvorilo novo dimenzionalno vrijeme.

Drugim riječima ova veza vremena/prostora je sada na dohvatu ruke. "Sada" je ono stvarno dešavanje. To se ne odnosi samo na življenje u sadašnjosti, mada se to strogo preporučuje. To uvijanje vremena će se nastaviti sve dotle dok se "sada" potpuno ne dostigne, tako da se dimenzije mogu potpuno međusobno uklopiti, isto kao pristajanje broda u svemirsku luku u jedan moment koji je već predodređen. Sada imamo više "sada" nego što smo ih imali prije nekoliko mjeseci a još više "sada" je na putu prema nama. Kad kažemo: "sada je vrijeme", to nas treba samo podsjetiti na naš genetski dogovor.

GENETSKA PROMJENA

Još jedan interesantan aspekt svega ovoga je taj što su genetski kodovi u našoj DNA određeni tako da se "otključaju" upravo "sada", prije nego što krenemo. Kako ste već primijetili, to se ne događa kod našeg rođenja ili u bilo koje drugo vrijeme do "sada". Iako smo već prije živjeli kroz mnogo "sada", kroz ovo "sada" još uvijek nismo. Promjena na našem genetskom nivou podstiče se uz pomoć "sada" da se akomodira još više "sada", tako da je stupanj našeg buđenja direktno ovisan od toga koliko "sada" smo u stanju doživjeti, jer "sada" određuje proces buđenja.

nastavlja se...



Post je objavljen 29.10.2005. u 19:03 sati.