Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/afreaka

Marketing

FER MNL ilivam kako je zavrsila moja nogometna karijera :)

Evo da se osvrnem malo na događaje od subote i nedjelje.
Subota: Ćevapi u ćingaću (ili je čingać, a bo), dva fina šiš-ćevapa i pola litre pive, njami, e zašto nisam narucio 3... i tako prođe subota :)
Nedljelja: Eh za nedjelju treba mali uvod, pa evo prosle akademske godine, dok je vrijeme bilo lijepo, ekipica s energetike odlucila skidat kile i razonodit se nabijanjem lopte po igralištu, kvaziopise takovih avantura mozete nac u nekim prijesnjim postovima... Negdje u to vrijeme odlučili smo da bi bas mogli sljedece godine (tj. u ovo vrijeme ove godine) zaigrat u FER-ovskoj ligi. Al ne nemoze to vise tako lako, ove se godine prijavila hrpa ekipa tak da su u nedjelju organizirane kvalifikacije. Od 11 prijavljenih na kvalifikacijama se pojavljuje 7 (Krpan, Goglia, Miki, Zvone, Konjarek, Smola i ja), posebnu pozornost obratite na posljednja tri imena (uključujući mene) nogometnih znanaca koji su činili ovu svijetsku ekipu, ali i tak izdani od strane drugih (uz isprike Međi kojemu se niko nije sjetio javit da su kvalifikacije u nedjelju :) ), "pljujemo" 220kn (ajme koliko ćevapa :(((( ) i bacamo se u koštac sa situacijom. Ždrijeb nas nije mazio, dok se nekima ekipe nisu pojavljivale mis mo dobili dvije mnogoljudne ekipe, i pazite to vi, obje ekipe imaju hrpu zamjene a jos k tome svi mogu trcat, ej ljudi, kako smijete toliko trčat na nogometu!!!!!!!!!!!! Stoko mlada sportskih duhova marš pivo pit i ćevape jest, pa jeste li ferovci il difovci!!!!!!! Al da to ne bi bilo sve, ni sreća nas nije mazila, usprkos gore navedenoj ekipi, prvu utakmicu ne da smo bili bolji nego smo ih pomest trebali, al ne mi primimo gol za 2:1 u zadnjoj sekundi utakmice. Druga tekma, zaheb, ovaj put smo dobili ekipu koja zna igrat, ali svejedno se drzimo, gubimo 3:2, propustamo priliku za izjedanačenje i tako bez para, porazeni, odlazimo doma. Zar ovo nije tužna priča, ha?
I što da ja sad radim vikendima, ha? A očito ko i dosad, spavanje dok se ne probudim (e kak sam ovo pametno složio), TV ili net, mozda koja igrica.
Zbogom moja nogometna karijero, zbogom moja relativno vitka linijo :(((
Sljedeci put kad se javim imam skembinu do zuba, pivo u lijevoj, šiš-ćevap u desnoj...
Uživajte


Post je objavljen 24.10.2005. u 23:44 sati.