Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/illuminati

Marketing

Što je vaša misija na zemlji? 1.dio

O PADANJU U SAN

Nemojte sebe za to optuživati, jer većina nas ima taj isti problem. Pa naše instrukcije su i bile takve, da kad stignemo na područje ove planete zapadnemo u san isto kao i ostala lokalna populacija. Složili smo se da kompletno zaboravimo naš pravi identitet i sve što smo znali. Pošto nas je većina stigla ovamo kao novorođenčad, to nam nije ni malo bilo teško. Svaka institucija u ovom društvu potpomogla je na svoj način taj naš gubitak pamćenja, a to je kasnije bivalo sve lakše i lakše, kako je vrijeme prolazilo. Par slučajnih "gafova" koji su nam se ponekad znali omaći u našem djetinjstvu, vrlo brzo su bili odbačeni kao rezultat naše preaktivne imaginacije.

O DISFUNKCIJI OVOGA SVIJETA

Pošto imaginacija prijeti disfunkciji ovoga svijeta, ona je vrlo brzo izbijena iz nas od strane odraslih stanovnika ove planete. Ono što našim roditeljima nije pošlo za rukom izbrisati, to su brzo uspjeli škola i medicinski sistem, pošto je to njihova specijalnost. Na ovaj način, lokalni stanovnici ove planete nesvjesno su pripomogli u održavanju našeg prisustva tajnim kao i sigurnosti naše misije. Ukratko rečeno, mi moramo biti u stanju da prirodno izgledamo kao da smo odavde a ne da se samo pretvaramo. Jedna totalna nefunkcionalnost mora biti ostvarena prije nego što možemo početi.

Kada vanzemaljski inkarnati koji su u misiji na planeti Zemlji na kraju dođu u jednu situaciju kada više nisu u stanju doći do prirodno čiste hrane i vode za piće, kao i kad ne mogu više udisati zrak na ovoj planeti a da se pri tome ne truju, tada je pravo vrijeme da shvatimo da smo prvi dio naše misije uspješno obavili. To znači da smo mi kao inkarnirani entiteti postali pravi Zemljani, i sada nam to daje pravo da poduzmemo sljedeći korak u našoj misiji.

SJEĆANJE NAŠEG PRAVOG IDENTITETA

Kad se počnemo sjećati našeg pravog identiteta, u prvom momentu nećemo biti u stanju primijetiti neki humor u svemu tome. Kompletna procedura podrazumijeva ne samo buđenje naše istinske ličnosti, nego i zaboravljanje svega što smo do sada ovdje naučili, tako da bi se mogli sjetiti onoga što smo znali prije nego što smo ovamo došli. Drugim riječima, moramo baciti u kantu za smeće cijelu ovu ličnost na čijoj smo izgradnji radili skoro cijeli ovaj život. Da li vam je sada jasno zašto u svemu ovome na prvi pogled nema nikakvog humora? To je jedna procedura koja se mora razumjeti.

Mi se sada moramo otkačiti od našeg starog identiteta i distanciramo se od jedne civilizacije koja srlja u propast. Nakon što smo veoma brzo uspjeli zaspati, sada se od nas očekuje da se isto tako brzo i probudimo. Sada je vrijeme da razmontiramo naš lažni identitet. Sada je vrijeme da zaboravimo ono što smo naučili i posvetimo pažnju onome što duboko znamo. Sada počinje proces promjene ljudske povijesti koji zaslužuje strahopoštovanje. Sada je vrijeme za sve, i sada je ovdje.

nastavlja se...


Post je objavljen 23.10.2005. u 14:27 sati.