Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aarsla

Marketing

Ima nade...

Pričaju babe po dućanima da je stend-ap komedi u zamahu. I novine isto vele, televizija također, a i internet, brate...

Jedna od perjanica stend-apa u Hrvata je i svestrani Luka Bulić. Evo zadnjeg njegovog doprinosa u večernjakovom Ekranu, gdje rečeni Luka svakotjedno napiše nekoliko fora zbog kojih bih vrlo lako mogao provesti nekoliko dana u bolnici - dijagnoza: puknuće trbušnog zida nastalo uslijed pretjeranog smijanja.
Pa kaže Luka:

Pri izboru novog Jamesa Bonda naš Goran Višnjić nije zadovoljio neke od visoko postavljenih kriterija (naočit sportski izgled, vrhunska gluma, ljubitelj lijepih žena i skupocijenih automobila). Za slijedeći izbor kandidirajmo trojicu naočitih hrvatskih muževa. Ćiru Blaževića (vrhunski glumac), Milana Šečkovića (okružen lijepim ženama) i Željka Keruma (ljubitelj skupocjenih automobila).

Zbog moguće pandemije ptičje gripe došlo je do panike u manekenskim krugovima. Naime proširila se vijest da ptičja gripa napada (po)jedinke s pilećim mozgom i kokošjim prsima


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...grčevi u vilici, suze u oku (a nemam luk u džepu) i zapišane gaće...
Dajte mi šećera i vodeeeeeeeeeeeeeeee, ovaj Luka razvaljuje..HAHAHAHAHAHAHA

Dobro je, Arslanagiću, ne seri!

Okej, pa mislim stvarno...ako je ovo smiješno, ako je Luka Bulić humorističan, ako je on jedna od perjanica hrvatskog stend-apa, onda ja odmah danas prodajem sve vrijedno šta posjedujem i kupujem kartu za Papuu i Novu Gvineju u jednom smjeru. I ne vraćam se više nikad...

Pratim još od osnovnoškolskih dana lik i djelo Luke Bulića i stvarno mi nije jasno - tko gura tog čovjeka?!?!
Je li možda zanimljiv? Pfffffffff...pa je li gledao itko možda Mali veliki svijet?? Bio sam klinac, ali ježio sam se koliko je ono bilo loše...i na Novoj tv je bio na platnom spisku jedno vrijeme (a dobro, televiziji koja ima Petra Vlahova nije za zamjerit ama baš ništa)
Je li duhovit? Aha, hau jes nou...Branko Uvodić je za njega izmislio humor...
Ma koji on pimpek uopće radi na teveu?!?!?! Pa još ima i stend-ap šou?!?!?! Pa evo i za novine piše?!?!?!?!

An B fakin livbl !!!!! (što bi reko Vinko Štefanac - još jedan kreten poznat s tevea..i to s Nove, ako uopće i treba napominjat...)

Ma zapravo, kad bolje razmislim...Luka Bulić je svjetlost, nada i slamka spasa za sve mediokritete i tulce... Stvarno, ljudi! Ako Luka može primati plaću na teveu i u novinama, ako on može imati svoj stend-ap šou, ako on, u najkraćem, može biti opisivan kao kreativan, duhovit i svestran - tada ni za koga nije gotovo... Svi mogu biti sve!

Bore, bore...


Post je objavljen 22.10.2005. u 17:18 sati.