Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/revolution

Marketing

I'm back!!!

Evo,vraćam se nakon duže stanke…
Neki dan je bio svjetski dan coming out-a,ili na našem jeziku:otkrivanja svoje seksualne orjentacije,pa sam se prisjetio svog cominga,kad su doslovno svi u gradu i malo šire saznali da volim muškarce.Tj.da sam gay,ili kako oni to kažu:pederčina.Kako god.
Neke osobe su me pitale zašto sam to objavio na netu,zašto sam priznao…e pa priznao sam zato što mi je bilo dosta pretvaranja,šutnje,glume…Kad ja znam da je netko hetero,zašto onda ne bi i taj netko znao da sam ja homo.Objavio sam sa namjerom da se sazna,ali nisam očekivao da će se dogoditi tako brzo i na taj način.Ali opet je ispalo dobro.Ne kajem se.
Preživio sam sve te prijetnje,odbacivanja,izbjegavanja,provociranja,vrijeđanja i sve što ide uz to.Ali zbog toga se nitko više ne usudi priznati svoju orjentaciju u ovom gradu.Šteta.
Nedavno sam bio na ekskurziji u Španjolskoj,gdje si na ulici mogao sresti gejeve koji se drže za ruke,ljube,kao i svi drugi.A ovdje?Pa ovdje bi bili spaljeni na lomači.Možda ih vidimo za jedno desetak ili više godina,dok ova populacija izađe iz pećine.
Ali najgluplje je to što većina muškaraca koje ja poznajem misli da se ja napalim na njih,da mi se sviđaju,da želim spavati s njima,i dr…A napale li se oni na svaku osobu ženskog roda??
Naravno da ne!!Ali njihovo mišljenje ne je*** ni jedan posto.
Ovi naši krajevi su heteropatrijarhalni sa izraženim nacionalističkim osječajima,pa se drugo ništa ne može ni očekivati.A valjda će se jednom i to promijeniti.Bar ja jesam.

Ne znam šta bih mogao još napisati?Ne pada mi ništa na pamet sad…
A šta bi vi volili da pišem?O kojim temama?Kako vam se sviđa moj blog?
Hvala svima na komentarima,i onim dobrim,a i onim lošim!!



Post je objavljen 18.10.2005. u 11:43 sati.