Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/bubamarka

Marketing

To be or not to be? the question is NOW...


e people.....napokon stiže petak....polako ali sigurno...uglavnom ovaj radni tjedan mi prolazi-koma...ne zbog škole ne zbog drugih, mogli bi reć emocionalnih problema nego zbog mojeg "zdravstvenog stanja" (bemti pa ja se izražavam književno...nemreš bilivit...)...sinusi moji nesretni proradili i na to se nadovezal onaj bjesomučni kašalj...mislim da više ne trebam niš drugo reći.
e. kaj sam ono htjela reći? ah, da. petak. kako ja volim taj dan. baš mi je onako, kako da vam se bolje izrazim, ko gemišt nakon što sam pojela šunku. (sorry, vegići). nije da ne volim radne dane, dapače, da ne idem u školu sigurno bi se ubijala doma (aj si samo zamislite 365 dana u godini sjedit doma-koma)naravno da i škola ima neke svoje prednosti, društvo, zaebancia, pa onda zdrmani profači kojima se nasmiješ do suza...i sl.... svi govore kako je razdoblje srednje škole najbolje doba u životu. a moram se složiti. jer stvarno i je. već sad uživam ko da sam ustaljeni srednjoškolac (pardon srednjoškolka) i svaki dan mi je neki novi doživljaj. počinjem se osjećati nekak posebno, na neki način odraslo i uživam baš u ovom razdoblju u kojem sam.
hvala na pohvalama za blog. baš ste srčeka ;) - a za one koji ne vole slatkasta sranja=> baš ste ...a vi izaberite...=)
razmišljam da promijenim boju pozadine na blogu. kaj mislite?
inače uopće ne volim rozu boju...bljakk...ali ovdje mi se učinila baš simpatičnom kao pozadina.hmmm...promijeniti ili ne promijeniti...pitanje je sad...

šaljem vam jedan veeeeliki mah-mah


Post je objavljen 13.10.2005. u 20:45 sati.