Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samoopusteno

Marketing

POKUŠAJ BEKSTVA...

Od koga?Same sebe!!!
DA, od same sebe...to je najiskreniji odgovor koji sam mogla dati.Pokušavam već danima da dokučim zašto sam sebi dozvolila da odem previše daleko?Fax je počeo, počeli su novi kontakti, nekako smo se već pronašli i počeli zajedno da učimo.
Nemanjica, je moj kolega s faxa, mada mlađi dve godine od mene, ipak je ortak u nebesa.Muče čoveka ljubavni jadi, a ja sam se našla da ga tešim, ali ništa više od dobronamernih saveta.Popodne završimo na kafi, ili kod njega ili u gradu, posle smo u matici i učimo...a posle opet kafa, uveče se znamo naći negde na pivu i tako.Njemu dobro, jer je upravo pre mesec dana izašao iz petogodišnje veze.Dobro meni, jer pokušavam zaboraviti NJEGA!Opet ON, zašto?Rekla sam mu danas da sam se zaljubila,da mi izađe iz glave i da bi bilo najbolje kad bi malo ohladili odnos, jer je sad već previše užaren.On me opet pita zašto sam bila nedostupna juče popodne dok sam učila anatomiju s' kolegom, što se nisam javljala i sl.Šta da mu kažem, "ej matori,muvam kolegu da bih te izbacila iz glave".Mislite da mu nisam to rekla, a on zaleđen!!!
-Nemoj ljubavi tako, evo ako hoćeš kupiću ti vibrator.Možemoo se igrati čak i kad' ja dođem.
-Hvala nije potrebno, kupi ću si ga sama... ili mram naći živo meso.
-Onda bolje vibrator
-Kako kome, meni je bolje živo meso.
-Ej...
Kratka pauza, koja je bila shvaćena...
-Znam, nemam ja pravo da ti bilo šta kažem.Kako god hoćeš?Samo jedno da znaš, neću dozvoliti sebi da te povredim!
-Šta da ti kažem, trudi se...trebaće ti dosta...
Nisam mu htela reći da je kasno da razmišlja o tome, da je već maksimalno zabio nož u grudi i da boli, jako boli.Mislim da je i sam on toga svesan, ali svesna sam i ja ljubavi koju on oseća.Znam da se bori sa samim sobom,da mu je beba sve i da se plaši šta će da se desi ako napusti NJU?!
Tako bih mu rekla sve što želim, da želim da ga imam pored sebe, da stvaramo zajedno, da ga ljubim kad god poželim, da rađam njegovu decu.Htela sam mu reći da će ona biti isto deo nas, kao i moja beba, a da ću mu rađati anđele, da delimo našu ljubav sa njima...IMA LI ŠTA LEPŠE?!
Suze mi teku, jer zaista sam spremna uraditi to za njega...Možda bi bilo bolje da se onako kurvanjski povučem, napravim rez i pokušam na taj način sebe zaštititi.
Ili, jednostavno da pustim pa da vidim šta donosi naše sledeće viđanje.Možda mi se dečko prosto zgadi...ne daj bože, ali ko zna?!Možda jednostavno presečem bez razmišljanja?!
Ne znam,...


Post je objavljen 12.10.2005. u 00:55 sati.