Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/geodetkinje

Marketing

Bok (by Dosadna)

Evo i mene natrag. Natrag u Zagreb i natrag na faks.
Uspjela sam dati i drugu godinu s mukom 9 mjeseca. I onda sam odlučila na nagovor Serene da odemo na mali izlet prije gužve i frke na faksu. Ona je povela još jednu priju. Otišle smo u toplice Čatež (ak se tak piše) u Sloveniju. Stvarno je blizu Zagreba pa ak nek želi uživat u bazenima i ima mogućnosti prijevoza nek ode tam, preporučavam to mjesto za mali odmor. Cijeli dan karta je 70 kuna. Sam neka ponese neš za jesti jer su Slovenci stvarno skupi. Ja to inače nisam znala jer nisam bila baš u kontaktu s njima. Platile smo dva sendviča i dvije male zdjelice salate 53 kune. Pljačka jer sendviči su bili mali a salate još i nismo puno uzele neg tek tako da stavimo još neš u usta.
Tam ko voli bazene uživa u - bazen s valovima koji se izgleda pali svakih sat vremena (recimo)
- bazen s drvom iznenađenja ( pa da ne kvarim to iznenađenje neću pričat kakvo)
- negdje oko 6 jacuzija ( to je super jer sam izmasirala leđa kao nikad dosad šta mi je super nakon sjedenja ispred knijge)
- bazen na otvorenom s velikim toboganom ( uopšte nije hladno čak i moš trčat okolo mokar a i Serena mi kaže da je čula da je to ponekad zdravo mal prakticirati)
- bazen s još dva tobogana od kojih mi je jedan najgori jer na pola puta zapneš i jedva se izvučeš iz vira dok se drugi nabijaju u tebe, a Serena taj tobogan obožava ( "za zadavit je ")
Ukratko imaš bazene , tobogane i iznenađenja. Dobro mi je bil i to što su tam bili sami starci, obitelji s djecom i parovi, bar negdje tri sata jer kasnije su došli neki francuzi što i nije bil loše, kak sam mislila na početku jer nisam željela upucavanja ni da se ja nekom upucavam , neg sam uživanje u vodi. Ti su francuzi bili nabildani do bola i puni osebujnih tetovaža. Kasnije sam saznala da treniraju neš al sam zaboravila šta.
Ak se tko pita kakva je Serena na bazenima , ko malo dijete. (-:
Eto sam tak da neš napišem da me cure nekude zbog nepisanja.

Vidimo se na faksu, curke............

Post je objavljen 09.10.2005. u 20:06 sati.