Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/visokoiznadvlakova

Marketing

Ajmo se pretvarat da je život lijep...


Joj kako sam sada ljuta!doslovno se tresem od bijesa!

Budući da je danas neki glupi praznik nismo imali škole(mi klasičari svaku drugu subotu imamo školu,molim bez smijeha)!!!
Pa sam se danas navečer dogovorila sa lenom i invinoveritas(vidi linkove) da idemo van,danas sam trebala biti jako dobra curica,puno učiti i pomoći mami radit kolač,jer jedino bi me onda stara pustila van!

(taj glupi,jebeni kolač,koji već tri tjedna planira napraviti,a ja i stari joj nemamo srca reći da nezna skuhati najobičniju juhu a da ju ne presoli)

Uglavnom,probudila sam se dobre volje,nabrijana za veliki obračun s matematikom i fizikom!Nažalost moja euforija je bila kratkog vijeka jer sam ubrzo shvatila da neznam riješiti zadatak iz matematike!Sva razočarana spustila u kuhinju staroj se potužit,al nisam dočekana sa rzumijevanjem kako sam očekivala.Dolje me dočekala neka nadrkana baba s izgledom moje mame(možda ju je opsjeo vanzemaljac) koja uopće nije imala razumiljevanja za moju matematiku,nego se derala na mene i to dobrih pola sata!

Sažetak: ako dobim još koju kulju iz matematike će me preselit u neku drugu školu jer njoj je mene i moje matematike dosta jer ja navodno nisam sposobna dobit dvojku iz matematike u klasičnoj!

Ma nemoj!Joj,kako mi je digla tlak!Žila mi je iskočila na vratu od bijesa...srce mi je počelo kucati u ritmu crkvenih zvona...

Dokazat ću ja njoj da ja nisam glupa!Dobit ću ja iz slijedećeg testa 5!(dobro nećemo pretjerivat,može i 2)

A fizika?Isti drek!
Slijedeći tjedan ću se javiti i dobit jebenu trojku iz odgovaranja,pa makar morala na vrbi posadit grožđe!

Zaključak cijelog ovog posta je da danas,u subotu,8.10.2005,kad cijela rvacka ide van,ja nesmjem van!!!
Danas kad će onaj dio ljudi,one najelitnije ekipice tražiti stol više u birtijama,u koje inače njihove fine guze nebi kročile,al danas,samo danas će napravit iznimku jer je tekma,a ta birtija ima tv!Danas kad će drugi dio ekipe,ljudi koji zbrajanjem cijena svoje odjeće nemogu prehraniti niti sebe,a kamoli jednu 4članu obitelj(za razliku gore navedenih) biti po parkićima,piti i zajebavat se,živjet onako kako se rijetki usude...šmrc...ja nemogu van!ja nemogu van!

Pozdrav svim malim zelenima i molim vas pustite mi mamu na miru!




Post je objavljen 08.10.2005. u 18:03 sati.