Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/didarogo

Marketing

prošlo je vrijeme za oporavak od Ekvinocija, posvetimo se opet svojim svkodnevnim obvezama i zanimacijama. Krijepio sam se tako i Gurdjijevom i njegovim "Susretima s iznimnim ljudima" koje svima preporučujem kao lagano, a vrlo zanimljivo i k tome poučno štivo. Osim toga imam jednu manu da me istinski vesele jedino istinite knjige, a ova to svakako jest. A one koje to nisu pokušavam načiniti istinitim, što opet potiče na razmišljanje što i kako sa Školom.
Kako pokušaji prijedloga imena i nisu baš urodili osobitim plodom, idemo na drugi način. Sad ću ja nabacati nekoliko imena pa vi, dragi koji čitetelji i čitateljice po već uhodanom principu tzv reality demokracije - glasujte! Evo tih prijedloga:
[B]OKULSTUD, PSIHONAUTIČKA AKADEMIJA, DOM VRLOVRIJEDNIH, SABATINA BLACK AND WHITE, GIMNAZIJA LUXOR, ŠKOLA ZA SVAKOGA I NI ZA KOGA, LABORATORIJ KONTROLIRANE LUDOSTI, VITEMA - VIRTUALNI TEČAJ MAGIKE, UČILIŠTE GNOZA I OSTALIH POZA[B] i valjda će ovo biti dovoljno.
Još valja napomenuti da je iduća velika proslava Noć Vještica ili Halloween - nikad ne znam kako se točno piše - pa već razmišljam o osmišljavanju istog.Takodjer ne mogu se u cijelosti sjetiti čuvene poeme manijaka Gjure "Qurac i more" pa ćete u tom remenk djelu moći uživati tek u slijedećem postu!!!

Post je objavljen 02.10.2005. u 12:03 sati.