Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srw

Marketing

Srodna duša?

Čitajući prijateljice mi blog došao sam na ideju da i ja nešto zapišem o tome, moje mišljanje->lakrdije

MIslim da srodna duša ne postoji, nego samo osobe koje si pašu zajedno. Imaju puno istih misli i odnose se jedno prema drugome kako ovom drugom odgovara. ->neki će pomisliti da sam zapravo opisao srodnu dušu.
"srodna duša" može na prvi pogled ne značiti ništa, a da se nakon nekog vremena zaljube i shvate. Možete upoznati djevojku, biti s njom nekoliko mjeseci i onda je proglasiti "srodnom dušom", a možda već znate svoju srodnu dušu. "Sve je relativno"-> ajnštajn

Možda neki prijatelji nakog nekog vremena shvate da su jedno za drugo, možda se par odjednom zaljubi totalka da im je super[malo loše onda super i tako ciklus-> jer bi postalo monotono]

Što je pjesnik htio da kaže? Ništa, valjam gluposti!^^

Razmišljam o tome i mislim da je najbolje prvo upoznati osobu i onda govoriti o nekoj srodnoj duši. Ako tu osobu znaš kratko, znaš samo njezinu sliku koju ona pokazuje, a ne nju pravu. Tek kad se ta osoba upozna, onda se može reći jeli srodna duša ili nije, paše li ti ili ne. Najveći problem je kad ne vidite da je tu ona prava! Kad gledate predaleko, a samo trebate pogledati oko sebe.

LJubav ne poznaje granice. Ljubav je tu da prašta, da razumije, da pomaže!
Ljubav se gradi postepeno i ne može nastati prvim pogledom. Ljubav se katkad ne prepoznaje! Ljubav katkad ubija, katkad produbljuje! LJubav je ono u čemu smo većina rođeni! Neki je nazivaju smislom života!

Tako i ja volim, ali volim krivu!

p.s. sve sličnosti sa stvarnim osobama i dogadjajima su slučajne:p

Post je objavljen 28.09.2005. u 01:39 sati.