Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

d saturday night cookies fever

danas sam se malo zadubila u onog dejvida koperfilda i dok je on se preseravao sa svojim moćima "GleJaMoguUčinitDaPatkaNestane"..ja sam i sama magijala sa kutijom keksa...u roku 20minuta od nekoć pune kutije finih čokoladiranih napolitanaka ostala je samo prazna kutija. e to je ljudi magija.
kako sam se već bila ispraxirala u međik činu..nevidjlivima sam učinila i milka čokoladu sa grožđicama i kroasan koji je stara kupila jer je 2kune jeftiniji nego u drugoj pekari.2kune su 2kune. zato i jesam u petak na dan kruha bila đels jer su svi ostali razredi imali bar neki kolač il nešto tome slično..dok naš dear droby je samo dao da si pročitamo četverostrano "predavanje" o kruhu.
koje mudrosti mogu biti oko toga kruha? il ga jedeš ili ne.
ne..nisam započela tour de debljanje..weć je riječ o dobrom starom PMS:u koji me napao bez upozorenja...hoću reći...došo je izvan sezone krvarenja iliti ga: ranije.
al neka.
podnesem li i tog malog gada..podnjet ću i to da za jedno mjesec dana mi maturanti divne i bajne htŠkole idemo na parlaonicu. to je ono : kad narastem biću televizor. kad narastem biću teve.
nisam ni mislila da ta emisija još postoji dok nam se troje likova sa hrt-a nisu pojavili u školi i izrešetali time da mi idemo na paralonicu.
a bo.osim šta još nitko ne zna o čemu bi mogli raspravljati ... znam da mi je drago šta je to u ranom jutranjem terminu pa gledanost i nije neka i najveća sreća moja sha možemo predlagat sami sebi goste pa se ja nadam da će moj gost: gobac biti prihvaćen...:)
veselica je danas u mom mjestu..i zato se ja bez obzira sha je velika mogućnost da se idućih par dana intenzivno budem družila sa sirupima/čajevima i svim ostalim prehladnim pomagalima...danas spremam van jer uvijek mi je u ovakvim situacijama moto:jednom se živi. ( a prehlade moš imat svako toliko )

..upravo mi se stara vratila od susjeda i pohlepno nosi vrećicu lješnjaka
j:" ej mama..šta ti je susjed dao te lješnjake a"
m:" ne! pobrala sam ih al sa različitih mjesta tako da ne skuži da sam ih uzela"
..jer kao neće skužit da mu je netko ogolio drwo. i kakav primjer meni stara pruža..krade lješnjake susjedu. neznam dal da se smijem il da jedem lješnjake. :))))

upisala sam se na tečaj slovenskog. moram li reć još išta? dobila sam knjigu i moj prvi susret sa slo je bila neka pjesmica: imal sam ptička ptička sam imal. -ciju ciju. paf-
no kako je besplatan tečaj pretrpiću ptičke.
anivejZZ:::
budite pozdravljeni. i živjele papirnate maramice:)

Image Hosted by ImageShack.us
:: fala deeDee na portretu :: hehehe....

Post je objavljen 24.09.2005. u 20:09 sati.