Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klaraa

Marketing

Odlučila sam da si neću kupit antidepresive jer mi to ne treba. Ako se želim suočiti sa svojim problemima i ako želim u tome uspjeti, trebam se sama potruditi za to i sama se boriti za to i da uspijem. Možda bi mi pomogli, ali možda bi i nakon nekog vremena postala ovisna o njima, a to naravno nikako ne želim. Želim jednostavno sama uspjeti u tome. To je velika borba, borba protiv samog sebe. Najteža je borba protiv samog sebe, najteže je pobijedit samog sebe, svoj karakter.

„Imaj na umu da je tvoj karakter tvoja sudbina!“

Istina, je to istina. Takav kakav si takva ti je i sudbina, ako si uporan i ne odustaješ. Tad ti je i velika vjerojatnost da ćeš uspjeti u ostvarivanju svojih ciljeva i želja. Nekad sam bila takva, uporna i nepobjediva. Nikad nisam željela biti najbolja ili se isticati u tome. Željela sam biti toliko uspješna da sama budem zadovoljna sa time, željela sam biti zadovoljna sama sa sobom. I bila sam!
Malo po malo, neke stvari su se počele izmjenjivati i postajala sam sve nezadovoljnija sama sa sobom i sve sam više tonula u dno. Nije da sam sad nekako jako neuspješna i da sam dotakla dno, ali nisam takve kakva bi trebala biti da budem zadovoljna sama sa sobom. Nikad nije kasno početi iz početka, nikad nije kasno za tebe, pa tako ni za mene. Ponekad je i sama borba za ostvarenje svog cilja slatka, nekako nas ispunjava, iskusila sam to i doista je „slatko“. Samo jednostavno moram opet počet uživat u tome i eto, uspjela sam. Nadam se da ću u skoroj budućnosti to moći i reći.
Pusek za sve vas :-)
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 18.09.2005. u 17:06 sati.