Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/m84

Marketing

kud ko, ja pišem blog....

subota 3:33 ujutro (jebene poklapajuće brojčice me i dalje prate u stopu... danas je već bilo smiješno... od 10:10 kad sam se ustao, do 15:15,16:16;17:17,18:18,19:19.. i onda sam taman u 00:01 pomislio da je gotovo i evo ga opet!)
eee...da mi je netko sa 17 godina rekao da sa 21 neću imati volje za životom, a kamoli izlascima...da završimo to još onda :)... a bio sam blizu.. nekoliko puta.. što slučajno, što namjerno...i bilo je tako jebeno primamljivo...... sada to vidim još jače nego onda... zato što danas ne bih bio u stanju ponoviti neke stvari od onda.... a tako malo mi je falilo....šteta.... jebat ga.. nisi imao muda onda - trpi sad ;)
blogerica sad već guta treći apaurin vjerojatno, holly bali po laptopu a A. mi skida sve po spisku - do kad mislim dramit... ( cure moje sve vas ljubim )
slušao sam radio... i muzika je bila super... i ne znam kuda vodi ova rečenica.... možda u vrapče? možda u pušću bistru... možda kao i tolike prije nje... nikuda... samo izlaze da bi mi bilo lakše....
eee... znam što sam vam htio reć... sjećate se moje teorije - meni super,ljude oko mene gazi tramvaj ? he he he.. nevjerojatno,ali istinto.... jučer mi je bio prekrasan dan.. zbilja sam bio pozitivni nabrijan....onda je došla majka s posla..... ugrizla ju je lasica (srećom u pet shopu - pa je valjda(?!) cijepljena).. hi hi hi... neš ti povredu na radu.. odeš po gablec, vratiš se s ugrizom lasice... :) i onda si je na to isto mjesto prikeljila vrelu peglu..... smiješne ozljede.... čekajte - niste čuli najbolji dio .. znate kako izgleda metalni obruč skinut s table za košarku... mrcina.... e pa takav jedan stoji kod buraza na ormaru.... i nakon sitnijeg požara oko kompa ( igram se ja kad tamo kutija se gasi.. monitor i zvučnici rade... pogledam utičnicu - možda sam nogom nešto trknuo... mrdam 1. kabl - ništa..2. ništa.. 3. kabl... ništa... a kad tamo jebeni vatromet! 1. kabl GORI ! jebeno gori crveno-plavim prštavim plamenom.... uvijek su me zvali muževni - pa reakciju možete predpostaviti TATAAAAAAAA ! - tonom koji daje do znanja da ne umirem, ali bih uskoro mogao) otac vadi kabl iz zida .. mijenja utičnicu kablove i svašta još nešto... i taman je sve završio i krenuo glavni produžni utaknuti nazad iza burazovog ormara.. i da ga ne miče cijelog zavuče se pod njega - potiljak mu naravno nije ispod ormara.. i sjećate se one mrcine od maloprije.... ŠPUF ! Ocu na glavu.... ZVIZ! mislim da nisam nikad vidio da ljudska glava poprima tolike proporcije.... puno leda i "pas majki" kasnije tajo kao nov.. ima kvrgu veličine teniske loptice i to je to ... :) .. pa se vi meni smijte...

eto ponovo sam pobjegao u dear diary zaklon od smeća u glavi... neću više ! opet radim ono što mi ne odgovara.. gomilam... ako prsne sve odjednom mogli bi u crnoj kronici čitati o M.P.(21) koji je s tornja katedrale ljude gađao jabukama obučen kao deda mraz ! sve dok je pjevao sve bi seke ljubile mornare...... a stari magazin nitko ne voli čut u mojoj verziji :)

super su mi ova moja oprečna stanja..... a vama ? smeta li vama buka u mojoj glavi? meni samo ponekad....

sve bi seeeeeeke ljubile mornareeee..... al im mame mame brane tooooo ....... zna netko gdje ima jeftinih jabuka !?!

hi hi hi.. ma nije do toga došlo.... ne još...

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 17.09.2005. u 03:33 sati.