Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zakajsetakoblcs

Marketing

moj mali je opasan :))))

evo ulovila sam malo vremena za jedan duzi post..

as i said bila sam kod bake a tam nemrem sam tak doc do interneta..pa se nisam javljala ta tri tjedna jer ocito nisam mogla..:)))

enivej kod bake je bilo ok, ak uzmemo u obzir da sam bila dadilja i cuvala brata(10 god) i s njim i braticem i sestricnama izlazila van..joy..al bilo je ok..

dobila sam rezultate fce-ja..I GOT AN A!!!!! nisam mogla vjerovat, fakat nisam mislila da sam tolko dobro napisala, al ocito imam vise soli u glavi neg kaj mislim (nije da se hvalim)..stari me odmah pocastil cevapima, a baka me oce slat u london..a sve to zbog jednog jedinog slova..A..

inace slusam tajci u zadnje vrijeme..i nemojte se smijat..ja volim tajci..s 5 godina znala sam sve njezine pjesme i pjevala ih 24 sata dnevno..i zato kad god cujem hajde da ludujemo, moj mali je opasan, ili don juan i smokvica sva se raznjezim i bas sam sama sebi super kad to pjevam..ah to bezbrizno djetinjstvo..:))

i on top of it all postala sam jag frik..snimam sve epizode..stari mi pizdi zbog toga, al kaj se moze..gospon david james elliot iliti commander Rabb je prokleto zgodan i sarmantan i jos puno toga, a njegova partnerica Mac je isto kul..ma svi su oni kul..i ja ih obozavam :)))

a sad jos da izbacim i svoje jucerasnje frustracije..jebem ja mater hrt-u i svima njima tamo..DEBILI!!!
gledam utakmicu hrvatska-malta i jedva cekam da to sranje zavrsi da pocne prijenos odbojkaske tekme hrvatska-italija..i kaj se dogodi..prvo cekam 50 jebenih minuta jer prijenos kasni (trebal je poceti u 20.30), a zbog cega?!?! zbog NOGOMETA!! pa koji kurac je svima njim, fine utakmica je trajala duze jer je jos bilo 3 minute sudacke nadoknade, i uz sve ostalo dala sam im jos 15 minuta da zavrse to sranje, al ne..prvo je cico moral dat svoj komentar, ok kuzim..al koji kurac su radili analize sa svim onim debilima u studiju..tipicno za nas svaki tukac je moral rec svoje vidjenje toga kak su igrali..a igrali su za drek i kaj sad to mora 5 ljudi ponavljat drugim rijecima..a onda jos i pitanja o derbiju ili kak god da se to sranje zove, mislim nek si naprave posebnu emisiju pa nek se spominjaju kolko oceju o tome, a ne da ja moram slusati cirinio prepucavanje s onim drugim likom(ne znam kak se zove)..ja sam za to vrijeme popizdila i bila na rubu zivcanog sloma..jednog dana kad bum ja precjednica ja bum zabranila bilo kakve prijenose nogometnih utakmica!!! dobro po cemu je nogomet tak poseban da se svi drugi sportovi zanemaruju..jebes nogomet i nogometase!!!! al to jos nije sve..docekam ja i kraj te nogometne sage i kaj se dogodi..pocne film..tu sam vec jebala sve po spisku hrt-u..na dnevniku su rekli da je prijenos tekme u 20.30, ok kasnili su, al kak je odjemput sad film na pogramu nek mi neko objasni..to make a long story short..bila sam bijesna i jos uvijek sam!!!!!!!!!!

udahni..izdahni..

ok..

danas u pol jedan putujem na maturalac..spanjolska ko sto rekoh..
ima da mi svi zazelite sretan put i mirno more :)))))
javim se kad se vrnem..
veselim se shopingu :)))

uzivajte i pozdrav svima


ne moras biti bogat i lijep
samo budi dobar i pokloni mi cvijet
ne moras biti snazan i grub
da budes sav moj svijet

ti si momak za pobjede
dvije rijeci bit ce dovoljne
plava zvijezda na nnebu sja
ti si onaj koji tajnu zna

hajde da ludujemo ove noci
hajde zaljubi se u moje oci
tvoje su usne kao cokolada
to mi se dopada


Post je objavljen 08.09.2005. u 11:24 sati.