Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/serol

Marketing

Plave čeka pun stadion u Madridu

Stadion „Visente Kalderon“ u Madridu biće u sredu u 22 sata krcat prenose španski mediji. Dva dana pre početka meča prodato je preko 40 hiljada karata.

Iako je madridska publika poznata kao veoma izbirljiva i ne preterano zainteresovana za mečeve nacionalne selekcije, situacija u grupi 7, dolazak SCG i važnost utakmice koja može da odluči o odlasku na SP 2006.godine u Nemačkoj, doprinose atmosferi koja bi trebalo da ispuni svih 53 hiljade sedišta na stadionu.

Selekcija SCG doputovala je u Madrid u ponedeljak u ranim popodnevnim časovima, a već istog dana u večernjim satima plavi su odradili prvi trening u sportskom centru Atletika udaljenom 20 kilometara od Madrida.

Prvom treningu nisu prisustvovali Nemanja Vidić koji ima problema sa temperaturom, i Zvonimir Vukić koji se ekipi pridružio uveče jer je ostao u Beogradu kako bi sredio dokumenta za Englesku (čelnici Portsmuta žele da nastupi već u subotu). Treningu su prisustvovali i naši sportisti i treneri koji rade u Madridu: Radomir Antić, Slaviša Jokanović, Nikola Lončar...

Španski mediji prenose da je skoro izvesno da će selektor Aragones protiv „Balkanskog zida“ kako nazivaju selekciju koja još uvek nije primila pogodak u kvalifikacijama izvesti sledeću postavu:

Kasiljas, Salgado, Pujol, Marćena, De Orno, Ćavi Alonso, Ćavi, Hoakin, Raul, Visente i Morientes. U drugom delu, posebno ako Španci ne uspeju u svojoj nameri da brzo postignu gol, u igru će Fernando Tores ljubimac domaćih navijača.

Reprezentaciju je na aerodromu Barahas pored Madrida dočekalo nekoliko desetina novinara koji su najviše želeli da čuju dva fudbalera koji igraju u Primeri. Kežman je nekako izbegao najezdu, ali je zato Milošević koji i ima najdužći staž u Španiji skoro 10 minuta odgovarao na pitanja domaćih novinara.

Drugi trening plavi će odraditi u utorak.

Post je objavljen 06.09.2005. u 13:10 sati.