Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/magarcicmali

Marketing

Magarice ponovo napadaju

Pozdrav,
Evo mene i danas, doduše kratko, ali ima magaraca na čije ispade ne mogu ostati tiho.
Samo prije nego počnem da se osvrnem na bojler. Bojler je na zidu, provizorno, s tiplama za siporex, a za koji dan ću izbušiti cijeli zid između kupatila i kuhinje i u kuhinji ga učvrstiti. Hurrra. Do tada prilikom "obavljanja djelatnosti tuširanja" (ovo je formulacija bivše ministrice Antičević Marinović nakon incidenta u nekom od zatvora, ne sjećam se kojem), bojler se isključuje da ako padne, bar neće doći do strujnog udara, a ako mi polomi noge neće biti ni prvi, a vjerojatno ni zadnji put. Nemojte misliti da je to sve u vezi s malim kućnim čarolijama. Nakon što smo ponovo otvorili vodu ustanovili smo da u kuhinji nema tople vode, odnosno mali slabi tanki mlazić, a riknuo je i vodokotlić. Hurrra. Nikad kraja.
Da ja krenem na magarce tj. magarice ....
Radi se o djelatnicama T-centra na Portarati. Toliku dozu arogancije, bahatosti, neljubaznosti, prepotencije rijetko srećem.
Zaboga, i sam radim u trgovini i nisam siguran kako bi završili djelatnici koji bi se tako ponašali. Ne znam da li oni misle da bi njihovi kupci svi trebali biti u najmanju ruku magistri telekomunikacija ili slično, ali zar nisu one te koje bi trebale dati točnu informaciju i razjasniti nejasnoće kupcu kojeg uredno deru svaki mjesec... Dvije kao rade, treća izlazi iz sporedne prostorije punih ustiju i mrtva hladna čita net izdanje Glasa Istre... Ma katastrofa. Ako nešto pitaš ispadaš dosadan i glup, a biti u toku sa svim njihovim paketima koje nude i nije lako, tim više što se sve mijenja užasno brzo. Jutros sam, kao i svaki nepovjerljivi konj, nazvao besplatni telefon T Com gdje sam dobio potvrdu da sam imao pravo, a gospođa krivo. Gdje je problem ? Da li se nismo razumjeli ili ona ne želi slušati nego automatski gura i trpa neke druge proizvode gdje te usput odere za još 100 kn??? Nažalost, još uvijek su u povlaštenom položaju u odnosu na konkurenciju pa se ipak koristim njihovim uslugama, ali je pitanje do kad?
Toliko o magaricama za danas,
Do čitanja


Post je objavljen 06.09.2005. u 09:13 sati.