Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

Mnogo lijepih novosti: nastup u Ksetu, demo kaver...

Divnih se stvari dogodi kad počnu ispitni rokovi. Tako npr., danas je uspostavljen datum mog nastupa u Ksetu, a to je 19.9.2005. (ponedjeljak)! Nastupit će još i Vikend u Hong-Kongu, a poslije toga će ekipa iz Demodea razvrtiti svoj dj-set! Kad još k tome pridodamo da je upad nekih 10-15kn - nemojte da vas nema, pizda li mu strinina! Treba se dobro rasplesati za ispite koje ćeš/nećeš položiti! Inače, ugovorili smo taj datum kad je već odštampan program za 9.mjesec, tako da tamo nismo navedeni, ali će biti ekstra plakata pa ćeš već vidjeti! Momak što viri iz kade i drugi koji kleči na gitari. Evo teksta s plakata:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

KSET - 19.9.2005. (PONEDJELJAK )


ETUI ETUI SONICZOIL (Bj) + (vj-ing - SANS T'POL (Zg))

U ringu ovog crunch-showa nalaze se live act, DJ-ing i performance. Jedan drugom plaze jezik okruženi digitalnim mrvljenjem electra i pokretnim strojevima dok je Etui Etui Soniczoil, kao istureni izvođač, bačen u tu vrtložnu smjesu sa svrhom da se snađe, istrza tijelo, iskoristi što mu se nađe pod rukom i zabavi svaku babu. Usput će to biti premijera novog “KA (OVOstrano-ONOstrano)” albuma.
(http://soniczoil.blog.hr)


VIKEND U HONG KONGU (Zg-Ši-St)

Disco-punk (ili techno-blues) trio koji u toku nastupa uz pomoć saksofona postaje kvartet, naganja plesni beat i uznemiruje plesni podij!
(http://vikenduhongkongu.blog.hr)


Poslije čega slijedi
DEMODE

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
prednja str.________i________zadnja str.

I još sam jučer napravio kaver za promo/demo verziju albuma (što možete vidjeti malo iznad),a koju ću slati uokolo. Ta će promo verija sadržavati pet stvari, redom:

1.Blueberry Hill (Today's Adventures)
2.Haš
3.Gizmo
4.Nekoliko Lica Mrvi Svoju Večeru Dok Se Stvari U Sobi Pokreću
5.Child With Ten Or Eleven Faces

Te ću stvari ubrzo isfurati i za daunloudovanje, a dijelit ću tako posložen cede i na nastupu, pa ti izvoli!Za ostatak će trebati pričekati kakvog izdavača pa da to sve fino lijepo i uredno izađe, na sreću mnogih ušiju i očiju!
I još jedna novost: na TERMINAL00 je postavljen program za sva tri dana Balkan Art Festivala na kojemu se pojavljujem, pa možeš malo prošnjofati jer ima zanimljivih stvari. Treba potegnuti i do Ljubljane ponekad. Kažu ljudi, hehe!


Sluša se trenutno: hesus attor: vamonos todos...

Post je objavljen 03.09.2005. u 00:32 sati.