Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/psikkiyatriya

Marketing

OoooOOoooo...

Image Hosted by ImageShack.us
Evo me, nisam pisala... jer... mi se nije dalo :)
Ma ne sviđa mi se moj blog, moram malo mjenjat a nikako da me uhvati neki vrag, pa da mi padaju ideje na pamet.. :) Onda mi je glupo i pisat...
Evo par proteklih dana..
Tina i ja, više nemamo ideja gdje da idemo, u naš birc nam se više neda ići jer smo ovo ljeto tamo provodile puno vremena pa smo sad počele malo po drugima šetat...wee... Ali u svakom neš nedostaje, ipal nam je ovaj bio puno vremena 2. dom..
Kako i tijekom tjedna, tako i subotom nemamo pojma šta ćemo.. Ove subote smo se pozvale u Kraljevicu kod frendova... Većer s njima, ma, nemam riječi, dečki su legende, a posebno jedan, zovu ga Džejson :) proveli smo neka 4 sata zajedno, izbili se, do yaya je bilo.. Ne bi nam bilo bolje ni u Opatiji, ni Kostreni ili gradu... Slijedeći dan me prala depresija, sve dok nisam popila jednu žesticu...Kako super što mala čašica sa dozicom 0,03L može čovjeka FUL oraspoložiti... :)
I neznam, od tad, ko da sam ponovo ona stara... Zajebavam se, stalno se smijem, nasmijavam, ispadam glupa sa svojim provalama i baš me briga za sve... Obožavam ta razdoblja :))))
Jučer smo išle Bogu iza Nogu, u Lovran kod Lory.. Strava je bilo.. Najbolje, konobar me pitao kad sam naručila cugu kao: "Imaš li ti dovoljno godina da naručuješ alkohol?!" Išššššš, pič*a ti materina, ono, pogledala sam ga pogledom, "daj koji ti je qrac, pa šta ne vidiš" hahahhaha... I naravno da mi je dao, budala.. :)))))
Bile smo u gradu, do 2, bezveze šetale, ganjale neki čepić ko Korzu, tražile MOMKE, izbjegavale murju....
grad Rijeka by night: /prazno/ :(
Image Hosted by ImageShack.us
BLABLABLA
I tako to, malo mi je bezveze post, al nemam vremena, a ni šta pametnije za pisat... :) Do čitanja!

Post je objavljen 30.08.2005. u 17:26 sati.