Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zuco

Marketing

ŽIVOT SA TRUDNICOM-KOME JE TEŽE???

UVOD:

Ovako dragi moji prvo da riješim par dilera,tj.dilema:Ženama je najteže,kao mi muškarci samo napravimo dijete i poso je gotov onda žena mora 9 mj.kukati kako joj je teško i kako mi muškarci to nikada nećemo moći razumjeti.E ovako:

1.Žena nosi 9 mj.jedno dijete i kuka,drage moje žene-mi muškarci čitav svoj život nosimo dva jajca za sobom,gdje god idemo,tko je muškarac zna kako je to teško.Mi vama to nemožemo objasniti jer ste vi žene.Isto kao što vi nemožete nama muškarcima objasniti kako je teško nositi dijete 9 mj.,tako ni mi vama ne možemo objasniti kako je teško nositi jajca za sobom.I to ne jedan nego DVA,i to ne 9 mj. nego čitav život.
2.Žena većinom nosi jedinca,nekada blizance,a u rijetkim slučajevima trilijance.Jedan je koliko ja znam Standard.I sad kao teško vam...kako je muškarcima?Vidite trudnici je teško sa JEDNIM DJETETOMu stomaku,a mi ih MENERY u jajcima nosimoBILIJUNEEEE još 50% njih se potuče 2 puta dnevno...i opet se ne bunimo.Strašno.Možete li zamisliti kako je u sebi nositi toliko sićušne djece koja stalno plaču,svađaju se,čupaju za kose...e pa nemožete-to možemo zamisliti samo mi MENERY.Hvala Bogu dovoljno smo jaki da to možemo izdurati,i zamisliteDAMO VAM SAMO JEDNOG TAKVOG i odma ženama teže nego nama.JUUU!!!
3.Kada je žena trudna neznate vi kako je nama Meneryma gledati svoju dragu recimo 5 mj.koja izgleda kaobure,a prije bila kao manekenka.
4.Istina-ženama je jako teško sa djetetom...ima bolove,povraća,vrtoglavice....znači žene fizički budu demulirane.Muškarcima je još teže...žene se izrigaju,bude im bolje...Muškarci to moraju gledati i njima je još teže,srce ih boli kada vide svoju dragu u mukama.To možemo usporediti sa 2.svj.ratom...Bilo je i ranjenih,ali bolovi su prošli za neko vrijeme...ali sjećanja nikada neće izumrijeti.E vidite tako je nama...i mnogo,mnogo nakon izbacivanja djeteta iz bivšeg maminog prebivališta,nama se sjećanja uvijek vrate:Jaoj kada se sjetim kako je mojoj ženi bilo teško!!!...Vidite iako to sve prođe nas to proganja čitav život.
5.Usprkos svemu tome spremni smo svoju dragu izmasirati kada god treba-a fala Bogu treba skoro stalno.Ak je boli glava-zaboli i nas od muke.Ak je bole leđa-masiraj-nas zabole ruke.Ak nemore odat,bole je noge....moramo samo mi raditi pa i nas zabole od silnoga posla.

I ETO KAKO JE NAMA SA TRUDNICAMA....ali da nastavim:
Ovim putem pozivam sve menere da:
1.Najmanje 4 puta razmisle žele li svoga junaka prebaciti u osobu suprotnog spola.
2.Neka sve ovo dobro pročitaju i uzmu u obir
3.Mukama nikada nije kraj a narode moj sve kreće od ZAPLETA:

demulacija
ZAPLET
Evo ga otišli smo sa ženom u krevet i stvari su se krenile zaplitati,tj.zapletemo se,ali prije toga odlučno odlučimo što želimo.Oće li se sve odigrati preko fascikla ili prirodnim putem.Ja sada pišem za one koji su se odlučili ići prirodnim putem...od tolko puteva.I ajde tko se god igra sa majkom prirodom zna šta ga čeka:PRIRODA UVIJEK UZVRATI UDARAC...
demulacija
VRHUNAC
Željeli mi to ili ne vrhunac uvijek dostigne sve nas.U ovom slučaju vrhunac svega je naravno DIJETE.Pročitajte još jednom DIJETE-Rezultat MUŠKOG DJELOVANJAnad ženama.Rezultat svega nevidljivoga,zatim vidljivoga.Nama muškarcima ni tada nije lako-povjerimo vam 25-150 tisuća sitne dječice vi nama vratite samoJEDNO-šta radite sa onima drugima to samo dragi Bog zna.Al eto muškarac ko muškarac zadovolji se i tim jednim.Mislim ništa drugo nam ne preostaje.
demulacija
Pogledajte ovo dijete:
demulacija
Kao i svatko dijete slatko.Mislim dobra ambalaža koja potiče sve nas da i mi imamo jednog takvog.Ali kada mi tu ambalažu "kupimo" tj.dobijemo-iznenadit ćete se.Ako je dobra ambalaža ne znači da je proizvod dobar.Moji dragi pogleđite 2 puta to nevino lice:

Sve je u redu dok je u stomaku.Kada izađe van u demulirajući svijet to nevino lice vam neće dati
spavati-njegov je plač jači od električnog čekiča za razbijanje betona-to sam vidio u nekom dok.
A tu su još i Pelene-tu bude svega i svačega.To nisam gledao u to sam se uvjerio.Pa eto znači par puta na dan morate praviti novi update pelena,nemojte misliti da reload tu nešto pomaže.
.

I još nešto dok je već dijete ugledalo svijetlo noći iskoristite ga za brisanje podova:
Demulacija
demulacija
OVIME NIJE DA ODGOVARAM LJUDE DA INSTALIRAJU DJECU VEĆ IH UPOZORAVAM NA SIGURNE POSLJEDICE KOJE SE DEŠAVAJU I PRIJE I POSLIJE.
demulacija
RASPET
E ovo svatko poželi.Rasplet-sjećate se zapleta?E kada sve dođe na svoje mnogo njih poželi da se vrati u ZAPLET i sve RASPLET-e,ali to je nemoguće.Zato molim sve još jednom da dobro razmisle.Kada jednom nešto instalirate u ženski kompijuter,nema toga hakera koji će to moći ispraviti.
demulacija
SADA VI MENI RECITE DA JE ŽENAMA TEŽE JUUUUUUUUU!!!!
I ZA KRAJ MORATE BITI SVIJESNI DA ĆE VAS TO DIJETE:ILI VOLJETI ILI ĆETE JEDNOSTAVNO DOBITI:
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 26.08.2005. u 19:07 sati.