Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/mojmalidnevnik

Marketing

Ponedjeljak 22.08.2005.

Budi me stari i kaže da počistim dnevni boravak jer on i njegovi radnici dolaze na marendu. I tako ja to nabrzinu napravio. Marendao sam s njima i poslje krenio s njima na pecanje a nisam bio dugoooo.. cura mi je napisala poruku da je danas opet đezuna odnosno da mjenja neku koja je danas trebala bit. I zato sam otišao na pecanje.

Na pecanju mi je bilo super. Ono, totalno mozak na pašu.. glat u onaj plovak na onoj mirnoj vodi. Ma zakon. I onda stari dobiva poziv. Javlja se stara i kaže da su one stigle. Cura ipak nije dežurna. I tako sam se naživcirao zbog toga. Da sam znao nebi išao pecat. Nije mi ništa javila. E jebemu. I taman se prestanem živcirat kad ono krene nas riba. Od 16:00 do 20:00 smo stari i ja natukli jedno 6-9 kila baubuški i to ljepih komada od 30dkg do već nekih koje su bile oko pola kile. Ma napunila se cijela kanta..
U 20.30 smo bili kući i taman sam mislio curi pokazat šta smo uhvatili kad ono ulazimo unutra a ono obje spavaju mama već u spavaćoj a moja cura u mojoj sobi.. I sad sam se još malo naživcirao ali manje nego prije sad mi je cura ovdje a kao da nije.. One se bude u 5 ujutro pa nije ni čudo da tako rano mogu zaspat..

Poslje sam večerao i učio informatiku oko sat i pol i jebe me taj Access.. Sutra me čeka opet puno učenje odlučio sam sjest i naučit info kako treba. Moram još dat trgovačko pravo, informatiku i statistiku a imam još dva roka.
Zaželite mi sreću!


Post je objavljen 23.08.2005. u 13:55 sati.