Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psikkiyatriya

Marketing

Oi to the world :)))

Uvijek sam pričala kako obožavam kišu.. Ne znam, ali odsad više ne mislim tako.. Kiša mi je davala inspiraciju, voljela sam je gledati, pa čak i pokisnuti i mokra doć doma, presvuć se i leći u krevet. Kiša mmm, da, U GRANICAMA! Ovaj vikend, kiša je prešla granicu..
Okupljanje u 21, prolazimo gradom, lagano puše jugo, sijeva, malo grmi.. Tad smo se već počeli brinuti. A šta ako premjeste mjesto događanja? Mi moramo ić basom, a kako se vratit natrag ako party nije tamo di je zakazan. Poslali sms frendovom frendu i on reko u Kostreni je.. Ajde dobro..
Svaki naš party započinje isto.. Cuga! Ipak smo odlučili malo promijeniti standardnu SPRITE-VODKU sa BRANDY-COLOM, ali nema meni do vodke.. Image Hosted by ImageShack.us
Nakon što smo se malo opustili i raspustili :)) (čitaj: napili, razbili, zabili...) krenuli smo na mjesto događaja.. Ušli nešto prije ponoći malo se osvrnuli a ono... 1 flor? Šta je tako i trebalo bit? Hm... Ljudi su se lagano počeli skupljat... Nakon nekih sat, sat i pol.. WEE.... već spomenuta je počela padat! Ma sve bi to bilo u redu da je ona padala jačinom kojom je počela padat.. Ali nee.. morala je sve jače i jače do granice kad se mogla usporediti sa hladnim tušem! Oko 4 sata moja seka se sjetila da idemo stati iza DJ-a kako bi prestali biti na kiši, što smo i napravili da bi nedugo zatim puknuo grom i nestalo struje! AAaaaAAAaaaa.. Pa nismo ni izbrijali do kraja :( Nabrijana ekipa pokušavala je uzvicima vratiti muziku i DJ-e ali uzaludno.. Oko 4 i pol pravac doma :( Otpeljali frenda doma Bogu iza nogu, (Kraljevica) i tek u centru Rijeke shvatili da mojoj sestri nema torbice.. Ajoj! Vraćaj se u Kostrenu na PARKING, i našli torbicu bez novčanika i mobitela. No krasno!
Sada mislim da se nisam pomolila Bogu prije partija da sve bude u redu, da niš od toga ne bi bilo..
Sve u svemu, bilo je predobro i super smo se zabavili... Ko to još može uz sve ove pehove?! A?! :)))))
Sljikica_od_mene_i_seke_na_zvucniku_:)

Post je objavljen 22.08.2005. u 15:37 sati.