Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dylan

Marketing

We don't need no education,we don't need no thoughts control...

Evo,valjda bi bia red da i ja nešto napišen...
Iskreno,pun mi je kurac da pišen postove u kafiću,gadi mi se to jer mrzin kad mi se 15 ljudi mota oko glave dok pišen i tako ne mogu napisat ono šta san planirala,izgubi mi se sva ionako mizerna inspiracija i tako je to baš sjebano...
Ali dobro.
Lito će hvala Bogu završit brzo,jedva čekan školu(nikad nisan mislila da ću to reć),al ode u Splitu je smrtno dosadno.Jedino mi olakšava šta nije prevruće ka šta je bilo donedavno.Još se nisan skinila sa tv-a,a iskreno ta vrsta apstinencije me baš i ne privlači.Sinoć san legla u 5,digla se u 11,a nekad se dižen i u 1,2 popodne.
Sramota jebate.
Nadan se da ću uspit otić do Ancone do početka škole jer me još veća sramota priznat da nisan bila van granica lipe naše (ne računam BiH).Planiram i skijanje ove zime,al sve je to još neizvjesno.
Mislin,sam Bog zna koliko bi ja tila otić u svoju precious Irsku,al za sad ništa od toga jer starci kupuju kuću u Kaštel Gomilici.Al na sriću ne moran selit tamo do 4.-tog srednje,a tada ću ih skuvat da mi kupe auto.
Usput,razmišljala san šta bi ja studirala jer san čitala sanju,ne zna ni ona,a neznan ni ja iskreno.
Kad bi postoja mix jezici-povijest-psihologija-dramska akademija-pravo to bi definitivno studirala,al jebiga ko će dat takvo nešto.
Ali,dobro je šta iman još cilu gimnaziju da o tome razmišljan pa ko ga jebe....

Aj,čitamo se,
Dylan.

Post je objavljen 19.08.2005. u 22:35 sati.