Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/robybaggio

Marketing

Između dvije vatre

Te dvije vatre su naravno Brazil i Bayern Munchen. Jedna tekma je prošla, druga se tek sprema. za razliku od prve, ne drugu idem jer sam danas kupio karte. 20 kuna za istok je i više nego poštena cijena za proleterski džep. rolleyes

Dakle, ajmo prvo o Brazilu... Organizacija odlična, utakmica vrlo dobra, rezultat vrlo dobar, ukupni dojam - odlično. Kao što sam pričao na forumu stadion nije bio skroz pun jer jednostavno nije bilo dovoljno ludih za te cijene karata. S obzirom na to da je dosta karata otišlo u nagradnim igrama i na to da su tvrtke kupile dosta karata za zapad stadion je bio jako dobro ispunjen, iznad mojih očekivanja. Bonus svemu su bile one guzate Brazilke koje su se pojavile i u Splitu. Da su se obukle kao u disku neku večer (bilo na televiziji - jebote koje žene...) bilo bi još bolje, ali nećemo sitničariti. Utakmica kao što sam rekao vrlo dobra, iznenađujuće borbena i na trenutke dosta gruba. Lijep gol Brazila, naši agresivni ali pomalo previše prestrašeni (barem do našeg gola) i realan rezultat na kraju. Najbolji dio obje momčadi su bile obrane i zadnji dio veznog reda dok su napadi razočarali. Od Ronalda i posebice Adriana se više očekivalo, ali očito su još pomalo na godišnjem (što čudi jer Adrianu je sezona već počela). Nakon svega jako me zanima kako bi utakmica završila da se igralo za bodove ili prolaz i da su sastavi bili puni (Ronaldinho za njih, Pršo za nas). Pošto smo ovu utakmicu odigrali iznad očekivanja mislim da samopouzdanje pred kraj kvalifikacija raste i možemo biti jako optimistični. Plus optimizam u utrci za EURO 2012 jer smo odlično ovo organizirali.

Ajmo sad o Bayernu. O tome malo manje jer niti znam u kojem sastavu dolaze niti znam kako će se igrati. Ivić je nesumnjivo složio najbolji mogući sastav iz jadnog HNL-a pa ćemo vidjeti što se da napraviti. Bayern je u sezonu krenuo furiozno i ako dođu u punom sastavu bit će sjajna utakmica. Igra se u utorak tako da Bayern možda dođe sa svim igračima jer igraju kolo tek u subotu. Pohvale T-Comu (ovo prvi put radim tim jebenim lihvarima) za sjajnu ideju i sjajne cijene karata. Nadam se da se nećemo razočarati. S Brazilom nismo.

Post je objavljen 18.08.2005. u 20:34 sati.