Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogbog

Marketing

DUGO TOPLO LJETO


Ne nismo zaboravili ovaj blog, samo smo bili malo više aktivniji na stranicama našeg B.O.R.G portala pripadajućeg mu foruma. Pokrenuli smo književnu radionicu, pripremamo zbirku priča, a nije na odmet i pohvaliti se da je B.O.R.G portalom žaživio prvi pravi blog servis za informacijsku 'destilaciju' blogosfere: pokrenut je online časopis «Priče sa blogerske strane weba» koji vam donosi izbor najbolje web proze u proteklom mjesecu. Tako u broju 01 možete čitati Portov izbor za mjesec svibanj. Lipanjski broj 02 uredio je Elysium, a Bugenvilija je upravo završila sa odabirom priča 03 za srpanj i predala Ane na lekturu. Zato budite vrijedni dobro pišite jer vas kroz kolovoz za broj 04 prati budno Arminovo oko.

O nama su pisali i na stranicama Lupige, a zahvaljujući Bookaleti gostovali smo i u Pazinu na 4. festivalu fantastične književnosti gdje je Porto čitao svoje priče. Udruga Agrest3d (SadisticoShy i Punoglafka) izdala je ljetni dvobroj 02/03 DVD časopisa za kulturu . U rubrici INK KING 02 - digitalna zbirka online poezije i proze objavili su uratke dvanastorice blogera.

I tako... bilo je to uistinu dugo toplo ljeto. Za mjesec rujan pripremamo vam dvije književne večeri: osim priča s weba predstavit ćemo vam i autore koji na blogu objavljuju poeziju.



Post je objavljen 16.08.2005. u 10:38 sati.