Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zuco

Marketing

DRUGA STRANA VIJESTI!!!

Narode za početak vam moram reći da me Ruža uvatila pod svoje ruke i nepušta me,drago mi je ste se zapitali đe sam,makar znam da neko misli na mene:)...eto u zadnje vrijeme radim ko Klinon na ženama,ima posla juuu,a fala Bogu Ruža me rodila i pobrinula se da odrastem zdrav kako bih sav posao mogao obaviti bez po muke,tako da se ispričavam što u zadnje vrijeme nisam obilazio vaše blogove,nadam se da se ne ljutite,ako se ljutite molim vas samo da se ne obraćate Ruži:).Eo još par dana posla i onda vas sve posjećujem,mislim ne po kućama,Ruža bi me našla,već po blogovima...i hvala Bogu imat ću više vremena za nove postove,te da vas komentarišem,hehe.Eo nabrazaka sam vam pripremio vijesti iz zemlje,tj.drugu stranu vijesti koji nećete vidjeti na tv-u jer je strogo povjerljivo,ali eto ja riskiram pa ću to podijeliti sa vama,ako bude problema Ruža će to riješiti.Pa idemo redom:

U petak 05.08. je pobjegao policiji crno-bijeli psić koji nije prešao cestu preko zebre,te je tako ugrozio promet...molimo vas,da ukoliko vidite odbjeglog psa nazovete 92,evo i slike prekršaja,nadam se da će vam pomoći u rješavanju ovog slučaja:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

U subotu 06.08. ispred robne kuće Vinkovčanka Pas nepoznate vrste i identiteta je ostavio svoj izmet koji je sadržavo:Salamu,Biljne masti,grah,Origano...što je zanimljivo,dan prije toga je razbijen prozor u pizzeriji " LOS DEMULOS" i pojedeno 6 pizza,da li je to bio upravo taj pas saznat ćemo nakon daljne obdukcije smeđeg,uredno omotanog izmeta.Ukoliko se utvrdi identitet psa prije mu kazna:3 tjedna dijeljenja sobe sa Ružom,a ukoliko se poveže sa pizzerijom,i do godinu dana.Po sadržaju izmeta znamo da je pas malo bolje građe,visine do 35 cm.,laje na Hrvatski,te ima crne dlake na guzici,a to je utvrđeno jer je nađena jedna crna dlaćica u izmetu koja mu je otpala za vrijeme obavljanja nužde,nazovimo to tako.Ovjde je foto-robot odbjeglog psa:
Image Hosted by ImageShack.us

U nedjelju 07.08. je priveden Njemački ovčar sa Hrvatskom putovnicom.Trenutno se pas nalazi u Njemačkom zatvoru,gdje mu je i mjesto,ali ne želi reći niti riječi,braneći se da govori samo hrvatski,ako tako nastavi prijeti mu zatvor do 4 godine uz učenje Njemačkog jezika.

U utorak 09.08. su optužena dvojica policajaca jer su za vrijeme radnog vremena gledali exploziv te nisu ništa poduzimali,prijeti im kazna od 2 godine do 24 mjeseca,Tatjana Jurić je ostala bez komentara te i dalje tvrdi da je sve to besmisleno.
Isti dan negdje oko ponoći,psa lutalicu je pogodio komet jer je lajo na zvijezde!!!

Srijeda 10.08 je bila posljednja jednom od najpoznatijeg kuhara nakon što su mu:2 pekinezera,2 buldoga i 1 terijer nanjeli teške ozlijede jer je prodavao HOT-DOG...

U petak 12.08 golub također nepoznatog identiteta je ispustio svoj izmet sa visine 12 metara,pod kutem 45°´na šoferšajbu šoferskog auta.To je 5. slučaj ugožavanjna tuđe imovine vlastitim sredstvima,istog počinitelja.Ukoliko se uhvati leteći bombaš,prijeti mu kazna čupanja perija i vađenje prednjih zubi.Mjesto i predmet zločina:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

I za kraj:NO KOMENT:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Eto to bi bilo to,javljam vam se uskoro sa novim demulacijama ukoliko ja ne završim na crnoj listi.Hehe,nije Ruža te sreće...pozdrav svima vama i budite mi vrijedni-kao ja,dobro nemorate baš toliko,hehe....KISS FROM DEMULOS!!!

Post je objavljen 11.08.2005. u 03:58 sati.