Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojmalidnevnik

Marketing

Srijeda 10.08.2005.

Jučer i prekjučer nije bilo ništa posbno interesantnog pa nisam ni pisao. Uglavnom smo završavali radove u kuhinji i stolice obnovili (također kuhinjeske tako da kuhinja liči na hilton :-))..

Danas je bio lud dan. Stalno od kad sam se probudio, a bilo je to u 12, sam u nekom pokretu.. Čim sam se probudio sam morao ići na policiju sredit neke papire. I na policiji sretnem ljude koje nisam vidio «100 godina». Na policiji sretnem jednu stariju prijateljicu koja je preselila u Rovinj prije godinu dana a od tad je nisam vidio. Trudna je u 7 mjesecu sa nekim likom iz Praga. Kaže: On je došao na godišnji i evo ga sad je već 7 mjeseci na godišnjem. Spaljena kao uvijek. Onda dok sam čekao sam se sreo sa jednim likom iz bivšeg razreda S.P. također opičen lik ali na svoju stranu i njega nisam vidio od kad je otišao lani u Zadar na faks. I onda šećer na kraju vidim curu koja živi nedaleko od mene u mom mjestu a isto ju nisam vidio par mjeseci.. Ludilo na policiji.

Poslje policije sam otišao na kavu u svoj kafići tamo opet neka ekipa i opet zajebancija. Poslje toga u market pa doma. A i sreo sam usput lokalnu ekipu torcidaša i s njima razmjenio aktualnu spiku.. Vraćam se doma i tek što sam došao bivša susjeda je doma. Mislim nju je naš susjed izbacio kad je saznao da ju vara ali imaju djete zajedno pa je ona eto navratila. I tu nije iznenađenju kraj. Odjednom mi ulazi frendica iz bivšeg razreda na vrata. Ajme pa koji dan ni sekunde mira. Ona je došla po svoju tavu za palačinke koju mi je posudila u Rijeci na faksu. Taman one odlaze a dolaze mi mama i cura. A cura dobila plaću i ajmo odma za Pulu. Ručamo i krećemo odmah za Pulu.Na ulazu u Pulu gužva u pičku materinu. Dobro sve laganica..

Ulazimo u grad parkirao sam kod Uljanika i pješice u grad. IDEMO PO DRES!! :-)) Kupi mi cura dres ja kupim baterije za fotoaparat i krećemo prema kući kojoj moram slikat okvire. Okvire koje je radio moj stari. Stari si misli napravit internet stranicu jer ima firmu i onda se želi i na netu reklamirat. Kad site bude dat ću i taj link da vidite. I dođemo pred zgradu i čim sam otvorio aparat javlja da su baterije prazne. Fuck te baterije nisu ni za kurac. Zovem starog da javim da nemogu slikat javi se mama i kaže da nema veze.. Ja si mislim, dobro, i krenem dalje u Billu. U Billi smo pokupovali sve što nam je trebalo 10 kila brašna i 6 kila tjesta u spirali margarin i 5 kila čevapa. Sprema se fešta kod nas. Moj stari slavi Velu Gospu i onda se svake godine okreće janjac čevapi i još puno puno svega.

Zovem starog opet u Billi za čevape i on počne vikat kako mu je hitno s tim slikama bla bla ugalvnom digo mi tlak nakon dugo vremena. I ja sam napravio kako je on reko kupio Duracellke koje su 20 kuna komad i otišli smo nazad cura i ja i slikali. A digo mi je tlak jer je reko da on mora napravit to svoje za sajt u idućih 2-3dana a ja mu trebam za to sve pomoć. A on treba napisat tekst. Uglavnom smeta mi to na godišnjem je i ja se nemogu pripremat za ispite kako ja hoću a to me živcira. Kad je radio prije kad je meni bio prvi rok ispita sve je bilo 5 i dao sam 2 ispita jedan s 3 drugi s 5. Nevolim kad mi se ometa koncepcija. Sad mu je to hitno odjednom a već je 7 dana kod kuće i ništa ne poduzimna u vezi sa tim siteom i zato me živcira ta nagla hitnost nečega kad njemu pukne. Ma neda mi se o tome više.. Boli me kurac za sve to..

Poslje svega toga toliko sam bio nadrkan da sam fulao ulaz za Pevec.. I onda vraćaj se. I vratili se i ja se ohladio. Ulazimo u Pevec i odmah na tehniku. Ja sam si kupio box za cde cura si je kupila 10 praznih da joj nešto spržim iz svoje kolekcije. Susjedu sam kupio 20 DVDa 10 komada po 25kuna i super je zadovoljan. A dok sam ja bio na Cdima cura se zagledala u peglu za kosu i još je bila na akciji. I ok sad moj potez. Vidio sam koliko je bila oduševljena s tim pa sam joj kupio to za godišnjicu (ionako nisam znao šta bi joj kupio). Al je bila sretna. I odmah smo otišli do depilatora i ona si je kupila depilator. A joj da ste vidjeli tu sreću. Ma ko malo djete kad dobije čokoladu i kupi si lizaljku. A meni drago bilo. I to si je priuštila od plaće. A ostatak mora mami poslat da pokrije kredite. Ma u užasnim su govnima oni: tatu nema, mama joj stalno bolesna (zglobovi na koljenima, kičma), ima mlađeg brata koji ima dječiju paralizu i 13 godina leži tako reć nepomično. Ima i stariju sestru ali starija sestra se izvukla ko pička iz svega po meni iako ju ona voli sve cvijeće oko nje bla bla.. Otišla sa 15 godina sa tipom u Beograd ostavila mamu i nju i sad moja cura tako reć izdržava staru i kredite i sve a ona tu i tamo malo pomogne i to je sve.. Ma gadi mi se. Jedan kredit će im bit otplaćen ubrzo a drugi za 3 godine. I onda se stvari valjda mjenjaju. Mislim uvjek ćemo pomagat njenoj staroj ali da joj šalje tako po više od pola plaće to neće moć. Sve u granicama pametan sam ja i sve će bit ok. :-))

Zabrijo sam spiku. Poslje se vraćamo doma. Starom se sviđa dres. Curi depilator i pegla za kosu koje je isprobala čim smo dođšli a poslje je zaspala. A ja na komp i pisanje ovoga a poslje vjerojatno malo surfat pa na tv pa u krevet!

Hvala vam svima na slinim pohvalama za blog. Ej Sweet19 jesi zadovoljna pokušao sam unjet malo svoje osjećaje u blog.. Nadam se da si zadovoljna! :-)




Post je objavljen 10.08.2005. u 23:33 sati.