Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sarajevski

Marketing

Uh...

Hm..čini mi se da sam još ziv, stan' da opipam srce...da...radi. I još ko zna do kada ne bih sjeo da napišem koju da ne dobih neke kritike kako me nema dugo. So, hvala mojim kritičarima :) Ali stvano, u zadnje vrijeme imamo toliko obaveza da to vise nije humano. Prvo, fakultet kao privodim kraju...uh, gore su mi ova 2 ispita nego 15 prije toga. Nikada nisam vjerovao studentima koji su bili u istoj situaciji i svi govorili "vidjeces...". I stvarno vidim...užas. Pa onda posao, i to puno radno vrijeme...pa poslići sa strane...jel meni neko vjeruje kad ja kažem da mi bukvalno, ali bukvalno, bude muka kad se približim računaru. Kako i ne bi kad pred njim provedem po 15 sati dnevno...
Danas čuh sa TV-a iz druge soba kako djevojka X kaže da joj je želja kad diplomira da sjedne u auto i ode sa drugaricama na kafu u Split. E to ću i ja da uradim; pokupim par jarana u auto i pravac Split, Dubrovnik ili Herceg Novi...samo na kafu, ništa duže...ustvari iznajmim autobus i povedem blogere na kafu... :)

I stvarno sam poželio blogove koje, moram biti iskren, u zadnje vrijeme slabije posjećujem, ali sve ću ja to nadoknaditi...obećavam...samo dok se ovo malo smiri.

Eto, sve vas koji imate živaca da čitate ove moje gluposti puno pozdravljam; muškarcima čvrsti virtuelni stisak ruke, a macama velika pusa :*
Sad idem da se onesvjestim od umora na krevet, ali eto me nazad još koliko sutra...što bi rek'o glavni zlikovac iz filmova "I'll be back!" ;)

Post je objavljen 12.02.2005. u 20:28 sati.