Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojmalidnevnik

Marketing

Nedjelja 07.08.2005. ( Dragi šta želiš za našu godišnjicu)

Jučer ništa posebno farbanje doma i navečer odličan izlazak kod ekipe na grill i super zabava do jutra. Danas malo manje zabavno. Preko dana ležanje a poslje odlazim u Poreč po curu, a prije toga kod stare frendice i njenih staraca i bilo odlično.

Kad sam se vratio s curom kući navečer dok sam ju uspavljavao me pita a šta bi ti da ti kupim za godišnjucu (koja će uskoro)? I onda sam se uhvatio da nemam želja. A onda odjednom želje mi počele samo curit. Pa sam počeo sa grafičkom karticom novom pa bi ja i dvd pržilicu. Auto jedan novi bilo kakav samo novi. Mp3ce bar 5 novih sa masu novih stvari koje su mi dobre. novi printer. 30 metara svile plave i bijele boje da mogu napravit najbolju koreografiju u povjesti kohorte. Skroman sam ha i tako razmišljam o tim glupostima a cura mi se smije šta god ja reko. i na kraju mi je pala na pamet jedna želja koju si tako dugo želim ispunit a evo može mi ona. Kažem ja: KUPI DRES HRVATSKE REPREZENTACIJE!!! A ona se samo nasmijala. To mi je stvarno želja i uspijem ju uvjerit jer je vidjela fanatizam u mojim očima.. Tako da ću dobit dres Hrvatske reprezentacije od cure za godišnjicu! Ma volim ju najviše na svijetu!!!

A ja nju neću pitat ništa ja ću joj nešto već kupit. Zaslužio sam taj dres svakih mjesec dva joj kupim prsten, sat, ogrlicu ili nešto a zauzvrat ću dobit dres!!! TOOOO!!! Iako nisam htjeo ni da mi to kupi jer znam u kakvoj je ona situacaciji a sjebana joj skroz..

Post je objavljen 08.08.2005. u 01:32 sati.