Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catvulgaris

Marketing

i konacno, kraj

E da vise konacno zavrsim ovu vise nego zakasnjelu sagu o roadtripu sestri Robic.. Daklem, stala sam kod najvece nocne more.Kao sto sam rekla, vozile smo satima, vec nekih cca 12h u autu i taman smo zakljucile da smo dovoljno blizu zeljenoj tocki da krenemo trazit motel tu u Wisconsinu. Da, da, krenule smo taj dan iz Wyominga, prosle cijelu Juznu Dakotu i stigle u Wasconsin. I stanemo mi kod nekog random motela, a ono paf, sve puno. Mi ono, OK, pa di bi moglo bit mjesta, a zena odgovara: Nigdje! "pa kako nigdje?" " pa nigdje u krugu 100 milja jer je sve puno vojnika koji idu u Irak i njihovih obitelji",a kao i sezona je za turiste. MIslim HALOOOO?!? Turisticka sezona u WIsconsinu, kome bi palo na pamet da takvo nekaj opce postoji. Zena je kontaktirala neki hotel vise od 100milja dalje i mi jadne bijedne i umorne sjele u auto i krenule dalje. BIla je vec ponoc, a mi u autu kojih 14 sati.. I nis pada nama na pamet pa mozda, mozda negdje ima neko mjesto u nekom zabijenom kampu, pa dat ce nam neko za nas mali sator.. I jos smo odlucile stat i pitat na svim takvim mjestima. I tako vidle mi znak za kamp,vec u samom Dellsu. I bilo je raskrizje kampovi lijevo i desno. S obzirom da smo prethodna 2x skrenuli lijevo i bez uspjeha, ja odlucila da ovaj put idemo desno, i uletavamo na neku recepciju di pise sobe i kamp. I kaze tip ima jednu jedinu "sobu" (po navodnicima jel pod soba mislim smjestaj, neovisno o tome kolko prostorija ima), al sa 3 sobe, i mi jadne i bijedne, pa ne treba nam 3 sobe, samo jedna, ma ni tolko, samo komad zemlje za sator. I tip nama, pricekajte malo, kamp ne radi, al pricekajte. I cekamo mi da lik smjesti nekog lika koji je prije nas doso. I vrati se on i kaze:' s obzirom da je kasno (pol 2) i da imam samo tu jos jednu sobu, i sumnjam da ce jos ko doc u to vrijeme, ja cu vam ju dat po cijeni jednokrevetne.. Moze?' Mi dvije u nevjerici, gledamo, zahvljaujemo liku do neba, i ne vjerujemo kaj se upravo desilo, nasle smo smejstaj, i to ni vise ni manje nego u samom Dellsu.
I tako je sestrama Robic jos jednom upalilo. Kao sto je i vec znanstveno dokazalo, Robic sestre imaju vise srece nego pameti!
Iduci dan smo se digle u nekih 11 i sretne se uputile u NOahs Ark, nejveci vodeni park u Americi. I tu smo, mogu vam reci vise nego uzivale i nadvladale vlastite strahove spustivsi se po okomitom toboganu "point of no return", ful visokom, sa kojeg se spustis do dlole za 5sec. I sister je htjela odustat, al ja blesava kakva jesam, sjela se i spustila, i mogu vam rec da jesuper jel se ne stignes posteno ni bojat. TAmad ti puls poraste, disanje se ubrza od soka, i vec si dole:)

Eto, taj da smo navecer i smjestile se u sestrin novi stan di smo naravno spavale na podu jel nema namjestaja. Iduci dan smo mislile ic u Chicago, al s obzirom da smo se digle opet skoro u podne, pa osle u Wal Mart " po par sitnica" i nakraju na neku foru tamo provele 2 i po sata piskajuci novce, Chicago je otpo. Meni se fakat nije dalo ic, a zapravo me opce tak ni ne zanima jos jedan veliki kapitalisticki proizvod:) Mene vise vesele magarci!
Vidla sam chicago posle malo iz aviona, kao i LAs Vegas..
Evo da se vidi kaj smo kupili u WalMartu- patke za patku, oni koji znaju moju stovanu sestru Patku znaju o cem je rijec..



i jo patki:


i jos patki:


i spavaca soba:





Post je objavljen 07.08.2005. u 23:50 sati.