Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinovima

Marketing

POŽELITE NAM SREĆU

Maleni moji. Danas san nakon upornog pozivanja uspija razmijenit nekoliko rečenica s vašom majkom. Rekla mi je da je razvod braka pokrenula tek 02.08. Mislija san da je to i ranije napravila, ali mi nije palo napamet da bi se ipak trebala ranije posavjetovati s svojom mamom. Vjerojatno misle i to da su me uspjele prevariti vezano za vlasništvo stana.
Rekla mi je i da je vjenčani prsten skinula još i prije nego što sam otišao. Ja to u onom svom bunilu nisam ni primijetio. Sada kada povezem prsten, prijavljivanje telefona na djevojačko prezime, otkazivanje kartica siguran sam da je sve ovo isplanirano mjesecima prije mog odlaska. Zadnja faza pritiska na mene je bila fizička prijetnja njenog oca na mene. To je bio onaj prijelomni trenutak nakon kojeg sam otišao.
Možda ipak postoji nekakva mogućnost dogovora. Naime ipak smo uspjeli nešto dogovoriti. Nadam se da me neće ponovno prevariti jer trebam uložiti ogroman napor da bi realizira svoj dio. Kako nikada nisam ništa, što mi je iskreno priznala upotrijebio protiv nje na bilo koji način, tako vam sada o tom ne bi pisao.
Maleni moji poželite nam sreću.



Post je objavljen 06.08.2005. u 15:33 sati.