Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

nevermajnd d naslov :)

njente inčrsting se događa. njente. zero.nula. ravna crta.
kako bi to se nazvalo stručnim novinarskim izrazom:sezona kiselih krastavaca u mom životu.
dane provodim radeći nešto da si financiram provod u vodicama...i ironie li...radim u novom listu. slažem novine..ubacujem programe/kuverte...upoznajem čudne čudne ljude.
npr: tipa koi je izjavio da bi njegova mama bila hepi da donese doma bilo šta...samo da ima vezu:) buahaha. i tipa koi me cijelu večer pogledom pratio ko frik da bi ga ulovila kako mi snima mobitelom dupe. D! prostrijelila sam ga pogledom da je pocrvenio ko staklenka ajvara. i z gušton sa mu na stol do kraja večeri bacala brdo i brdo i brdo novina. đrk.
i tipa koi se cijelu večer natjeco ko maniak sa nama pod igrom: ko će više kuverti ubacit u program i ono..ko faca može bez da gleda u to. tako da nas je cielo vrieme pikiro pogledom i davao pametne savjete kako ubacit kuvertu u novine. mudrosti li.
nie da već sama sebe uspavljujem kako slažem i štosam te jebene novine...al ajde. svaki put kada primim novine sama sebi kažem: vodice.
uostalom...ovo je sveobuhvatna priprema za moe buduće novinarsko zvanje:))) jea rajt.
krastavci..krastavci..krastavci...bacam se u poljoprivredu.
spiking of vič: doma me prehrambeno zlostavljaju sa domaće uzgojenim tikvicama koe se nekontrolirano množe ko zečevi u našem vrtu i svaki dan mi ih serviraju friško porođene iz vrta.
tikvice..jebale te tikvice da ga jebeš.

trebalo bi stvorit državu di nema tikvica i di ne srećeš starog frenda iz doba kada si bila mala i balava koi se proderuje po cijelom korzu: janiceeeeee. ne ne ne janice. nemoš me tako zvat. svaki put kada me netko tako zove pred očima se vidim kako muzem kravu na planinskim obroncima sa maramom na crvene točkice na glavi i pjevam: muzem kravu....kosim travu..haj llili haj lili haj ho :) mala heidi.
s tipom sam se ko takva mala i balawa igrala ..santa barabre...on je bio SISI a ja sofia. :)) bila sam mala i
neiskvarena da svatim ozbiljnost ciele situacije. uviek mie krao sličice za album femili kremenka. i morala sam s njim prodavat školjke na ulici. sirota mala školjkašica.
uglavnom...tip je sada na faxu i kako moa majka uvijek voli da se ja osjetim posebnom i pametnom...uvik se ističe : on je završio prvu godinu faxa ( studira -čistu kemiju. ) sve ispite sa najboljim rezultatima. *što li je pjesnik htio reći?*
ma može on meni biti top gun bez toma kruza...kada ja svaki put kada ga vidim i sretnem si predočim jedno zimsko popodnevlje (?) i njegov crwen skafander i šmrkalj na desnom rukavu koi si je obriso s nosa.
...a tvoja kćer čija je budućnost na željenom faxu više nego li upitna-ona je koristila maramice....
srećom da tip nema curu ( i wonder why ) jer bi onda slušala majku o tome kako uspiješni ljudi imaju vremena i za ljubav. ali kako rekoh srećom..on vodi sterilan ljubavni život sa svojim epruveticama i kemijskim spojevima tako da moj ljubavni život može biti nenapadnut još neko vrieme....jing jang spika.

Image Hosted by ImageShack.us

pies:došla u klub almostCooL. wheee. sada ću počet koristit svilene rupčiće. buahaha :))))

Post je objavljen 05.08.2005. u 13:04 sati.