Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojmalidnevnik

Marketing

03.08.2005. Srijeda

Budim se u podne odnosno probudio me stari možda bi ja i duže spavao. Vani kiša. Trljam oči nemogu vjerovat ali stvarno kiša, toliko dugo nije padala da sam se i obradovao.

Kad sam došao sebi stari me poslao po grah i kobasice pa da može napravit grah. Tako da sam se zaletio do susjednog sela po pučke kobasice i grah stilizirani. I dok je tata kuhao ja sam si zanimaciju našao na kompu. Disk Defragment.

Poslje dobrog ručka sav sam se bacio na svoj kompjuter i prekipilo mi je (sve je ok s njim). Odlučio sam si kupit novi procesor i pojačat ga sa još 512 MB. A cjelokupno dotjerivanje koštat će me 1000 kuna.
Tako da će mu konfiguracija biti:
Procesor AMD Sempron 2600+ 1830 MHz
768 Rama i 80 giga Hard disk.
A sadašnja mu je:
Procesor AMD Duron 950 MHz
256 Rama i 80 giga Hard disk.
Savjetujem se sa svojim prijateljem iz Zagreba koji je specijalac za kompjutere i nakon toga odlazim u grad u poslovnicu HG Spota. Procesor imaju a memoriju će mi naručit iz Zagreba. Tako da sutra idem omah po procesor a Memoriju moram čekat do subote.

Još prije nego sam otišao u HG Spot otišao sam do mog best frenda na posao i zajedno smo otišli na pivo. Malo sam mu prepričavao događaje čega je sve bilo u Osijeku i onda sam otišao u HG Spot.

Kad sam se vratio kući, pomažem starom da si sredi kombi i da povadi radni alat iz njega. A poslje toga mu pokazujem Kombije nove na njemačkoj stranici www.mobile.de i tamo ima svega i svačega samo treba ukucat tip auta i karakteristike kakve čovjek želi i odma se ispisuje ponuda a imaju 950.000 automobila.

Dok smo mi gledali aute i kombije na netu stara viče iz dnevnog boravka: GOOOL!!! DEBRECEN VODI! Mi smo mislili da se zajebava ali nije se zajebavala i tako se Hajduk napušio gol po gol i obrukao hrvatski nogomet i to strašno sa čak 0:5 na domaćem terenu! Sramota!


Post je objavljen 03.08.2005. u 22:18 sati.