Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotika

Marketing

Uigrani dvojac s kormilarkom

Klasične erotske priče To mi je stvarno bilo previše! Debeli kurac koji bespoštedno rastura moju rosulju, dugajlija koji se grčevito zabija u moje grlo i razigrani prsti koji žare moj osjetljivi klitoris... ne, to se jednostavno ne može izdržati! Počela sam se nekontrolirano izvijati i tresti od silne ugode koja mi je strujala čitavim tijelom, gubeći se u izmaglici mog prvog orgazma te večeri

Ne sjećam se točno je li to bilo u petak ili subotu uvečer, ali nije ni bitno. Bitno je to da je bilo jako kasno i da mi se jako, jako spavalo, a nisam mogla ni oka sklopiti. Razlog mojoj budnosti krio se u, pogađate, bučnim susjedima, i to upravo onima koji stanuju u stanu točno iznad mog. Kako to njihovo rondanje, koje je podsjećalo na selidbu, i urlikanje, koje je zvučalo kao navijanje na kakvoj utakmici, nije prestajalo, odlučila sam se odjenuti, pozvoniti im na vrata i kulturno se požaliti, a, ako bude potrebno, i zaprijetiti im da ću pozvati policiju, što sam i kanila učiniti, naravno, ne budu li se smirili. Što zamislila, to i učinila, a kad mi je mladić, od svojih dvadesetak godina, otvorio vrata, bespoštedno sam osula verbalnu paljbu po njemu.

- Pa, dokad vi mislite? Razbudili ste cijelu zgradu! Neki od nas bismo spavali! Jeste li vi uopće normalni? Pijani, drogirani, što li?
- Nije droga, gospođo, ni alkohol, nego adrenalin! - počeo se pravdati, mangupski se osmjehujući, očito želeći šarmom smiriti moj gnjev. - Gledali smo boks, pa se malo uživili... ali, evo, sad smo se smirili! Nećemo više, garant!

Tada sam se malo smekšala i oraspoložila, ali ne zbog njegovih riječi, nego zbog velike modrice na njegovom lijevom oku.
- Jeste li vi gledali boks ili ste boksali? - upitala sam, pogledom pokazujući u smjeru njegove «šljive». - Stavi led na to!
Mladi susjed se nasmijao i odvratio:
- Ma, nemam leda, zamrznuo mi se cijeli onaj gornji dio u hladnjaku... ni ne vidi se ona posuda za kocke...
- Donijet ću ti ja, ali samo ako obećaš da ćete se stišati - ucijenila sam ga, mada nisam mogla sakriti osmijeh.
- Bit ćemo kao bubice! - obećao je, uz šarmantnu gestu rukama.

To mi je bilo dovoljno da se spustim do svog stana po led. Usput, dobro sam razmislila o situaciji u koju sam se tako brzopleto upustila. Naime, momka sam znala samo iz viđenja, i jedini kontakti koje smo dotad imali bili su oni kurtoazni pozdravi koje smo izgovarali kad bismo se sretali negdje na stubištu. A, s obzirom da je bio stasit i vrlo zgodan, da ne kažem frajer po mome ukusu, a ja potpuno razbuđena i pomalo napaljena, jer sam već dulje vrijeme bila zanemarivana od strane muškaraca, bilo mi je sasvim logično pokušati se ogrebati za komad mladog kurca, tim više što mi se učinilo da kod malog imam prolaz. No... - razmišljala sam i dalje - ...ako te noći od seksa i ne bude ništa, barem ćemo ostvariti malo prisniji kontakt... pa s vremenom... hm, baš sam nepopravljiva.

I tako sam, s vrećicom leda u ruci, ogrnuta kućnim ogrtačem, ispod kojeg, razumije se, nisam imala ništa osim svoga golog tijela, ponovo pozvonila na susjedova vrata. Umjesto njega, vrata je otvorio njegov frend, na moje veliko zadovoljstvo, ništa manje zgodan i markantan.

- Aha, led!? Marko je rekao da ćete ga donijeti... - rekao je kad je primjetio vrećicu u mojoj ruci, pa me nježno uhvatio za podlakticu. - ...zaslužili ste piće za to.
- Ne znam, baš, ne bih vam smetala - glumila sam neodlučnost, ali sam ipak pustila da me uvede.
- Ma, kakva smetnja... - nastavio je samouvjereno, očito shvaćajući da sam se nećkala samo reda radi. - ...nas dvojica smo u stvari sami i godilo bi nam žensko društvo.
Mislite li da mi je trebao reći da su bili sami? Pa, zar bi se boksali da je bilo žena? Naravno da nisam mogla odbiti poziv.
- E, onda može... ali samo jedno kratko!
- Ljuto ili slatko? - nadovezao se pitanjem.
- Slatko, ali žestoko... - nisam se dala zbuniti. - ...ako imate nešto takvo, naravno!

- Naći će se, naći će se... - zacvrkutao je i uveo me u dnevni boravak kao da je on domaćin.
Zatim je nestao u kuhinji, ostavljajući me nasamo s pravim domaćinom, Markom, koji je sjedio na dvosjedu i držao vlažni ručnik na oku. Odmah sam mu prišla, sjela pored njega i dodala mu led, na čemu mi se on srdačno zahvalio, predstavio se, jer se nismo poznavali po imenu, pa upitao:
- A kako je vama ime?
- Laura... - odvratila sam i dodala - ...ali nemoj mi govoriti vi... osjećam se onda tako staro.
To mi je uvijek palilo kod mlađih frajera, pa nije bilo razloga da ne upali i tada.
- Ma, što to pričate... - zaustio je, a kad se suočio s mojim oštrim pogledom, ispravio se. - ...ovaj, pričaš? Pa, ti si žena u najboljim godinama!
- Hvala na komplimentu... - zahvalila sam se. - ...ali ja ti ipak zavidim na tvojim.

Nije stigao ništa reći, jer se u prostoriji pojavio njegov frend s bocom nekog likera i tri čaše, te nam natočio po piće. Dok smo nazdravljali, Marko nas je predstavio jedno drugom.
- Ovo je moj frend Damir... a ovo je moja susjeda Laura... i ne voli kad joj se govori vi!
Damir se, naravno, odmah prilagodio tome.
- E pa, Laura, moram reći da je Marko pravi sretnik što ima tako pažljivu susjedu... i zgodnu!
- Ovdje pljušte komplimenti sa svih strana... - primijetila sam koketno, pa prebacila nogu preko noge, otkrivajući im dobar dio svojih glatkih bedara. - ...vas dvojica kao da se meni nabacujete.
- To je zato da ne pomisliš da smo pederi! - pojasnio je Damir, dok se spuštao pored mene na krevet, pa mi, kao slučajno, stavio ruku na rame.
- Samo zato? - upitala sam, stiješnjena u sendviču između mladih, očito, na moju sreću, napaljenih pastuha.
- Pa i zato što si ti jedna neobično seksepilna i temperamentna žena... - ubacio se Marko, ne libeći se spustiti ruku na moje bedro. - ...a mi volimo upravo takve... iskusne.
- Zvučite kao uigrani tandem... - primijetila sam, pa gurnula nogu bliže Marku, istovremeno se prislanjajući gornjim dijelom tijela uz Damira. - ...kao da ste to već radili... mislim, vas dvojica s jednom ženom.
- I s jednom i s dvije - šapnuo mi je Damir na uho, dok mi je rukom klizio niz leđa. - A ti? Jesi li to činila s dva muškarca?
- Jesam, i moram reći da mi se svidjelo! - priznala sam, pa posegnula rukama u njegovo krilo, kako bih utvrdila u kojem je stanju njegov ud.
- Pa, onda nema smisla čekati! - zaključio je, i pomogao mi da mu raskopčam hlače i izvadim polutvrdi komad iz gaćica.
Kad mi se njegov predivni primjerak našao u rukama, mazno sam upitala:
- Zar ti ovo izgleda kao čekanje?

Nešto je zaustio reći, ali moje usne su se tada sklopile preko rumenog glavića, a jezik se zavukao u rupicu na njegovu vrhu, tako da su mu riječi jednostavno zapele u grlu. Marko je, u međuvremenu, kliznuo prstima do moga međunožja, pa me počeo lagano milovati po sve vlažnijoj i toplijoj mačkici. Kako bih mu olakšala posao, raširila sam noge što sam više mogla. Damir također nije gubio vrijeme; rastvorio mi je ogrtač, pa me ščepao za desnu dojku i počeo ju snažno stiskati. Potaknuta njihovim nemirnim rukama, još agilnije sam se bacila na obradu, dostupnog mi, nabreklog kurca. Kako sam već rekla, bio je stvarno predivan: dug i nedebeo, ne toliko idealan za pušenje, koliko za ševljenje u stražnju rupicu, kontala sam. Zašto ne za pušenje, pitate se? Pa, zato što, ma koliko se žena trudila i imala duboko grlo, ipak ne može cijeli stati u usta, a to onda i nije potpuni doživljaj. No, kako god bilo, ja sam se potrudila da mu bude što ljepše, a njegove riječi su mi nedvosmisleno potvrdile da znam što radim.

- Uuuh! Lauraaa, kako je to dobro! Ooooh! - uzdisao je i hvalio me, naizmjence mi sve grčevitije stiskajući krupne dojke.
No, jedna stvar u vezi njegovog alata me posebno zaintrigirala... ili je možda bolje reći dvije stvari... to jest stvarčice. Naime, njegova jaja nisu bila veća od kakvih omanjih oraščića. Pomalo u neskladu s dugim klipanom, ali neobično slatko... a po okusu, slano! Naprosto nisam mogla odvojiti usne i jezik od njih. Lizuckala sam ih i sisala poput zabrinute maturantice na ekskurziji u egzotičnoj zemlji, koja se boji da će se kuglice njenog sladoleda prebrzo otopiti... da će netragom nestati. A onda sam osjetila nešto debelo na ulazu u svoju rutavu sluzavicu. Bio je to Markov glavonja, jer ne znam kako bih drugačije nazvala takvu kurčinu.

- Aaaaaah!!! - vrisnula sam glasno, dok je grubo prodirao u mene, nemilosrdno šireći moje mokre usmine.
Sjećam se da sam u tom trenu pomislila kako takvu grdosiju ni u snu ne bih poželjela u svojoj guzi. Ali, kako on i nije bio u guzi, a moja se pičkica brzo prilagodila njegovom opsegu, ubrzo sam počela osjećati neopisiv užitak. Sreća moja što taj uljez nije bio dugačak kao Damirov, jer ne znam kako bih izdržala njegove nalete, naročito kad mi je Marko jednu nogu zabacio na svoje rame i stao me divljački prašiti, nekako polustojećki, s jednom nogom na podu i jednim koljenom na krevetu. Tada sam se napokon okanila Damirovih sitnih muda, pa mu ponovo počela pušiti, uvlačeći njegovog dugonju onako do pola, kao i na početku naše igre. On mi je uzvratio tako što se ostavio mojih grudi i prihvatio se trljanja moje nabubrene dražice. To mi je stvarno bilo previše! Debeli kurac koji bespoštedno rastura moju rosulju, dugajlija koji se grčevito zabija u moje grlo i razigrani prsti koji žare moj osjetljivi klitoris... ne, to se jednostavno ne može izdržati! Počela sam se nekontrolirano izvijati i tresti od silne ugode koja mi je strujala čitavim tijelom, gubeći se u izmaglici mog prvog orgazma te večeri.

Kad sam se malo pribrala, shvatila sam da ono o njihovoj uigranosti nije bila puka priča, nego prava pravcata istina. Naime, tako su vješto izmanipulirali sa mnom da sam već u slijedećem trenu sjedila na Damirovom vitkom koplju, a Marko mi je naguravao svog monstruma u usta. A to njegovo čudovište je izbliza izgledalo stvarno zastrašujuće. No, ipak sam ga prihvatila, prvo rukom, pa usnama, te ga stala bjesomučno drkati i pohotno pušiti. Nekako, ta nova situacija mi je bila puno prihvatljivija od prethodne, samim tim što sam imala veću slobodu u kretanju, što je najbolje osjetio Damir, jer sam sve luđe miješala mačkicom oko korijena njegovog tvrdog kurca, a Markovom sam se uvijek mogla izmaknuti ili ga zaustaviti rukom, ako ga više nisam željela. A željela sam ga! Željela sam da mi napuni usta svojom toplom spermom i da ostatke svog eliksira razmaže po mom licu. Naravno, to sam mu i rekla:
- Hajde dušo! Svrši Lauri u usta! Istresi to svoje sjeme po mojim obrazima! Hajde, ne mogu više čekati!

I nisam dugo čekala! Osokoljen mojim riječima, i do ruba izdržljivosti dotjeran mojom rukom, naprosto je eksplodirao i zasuo me plotunom guste, bijele tekućine, uzdišući pri tome kao da ispušta dušu. A onda, dok sam gutala i razmazivala slankastu drkotinu, dobila sam još jednu dozu... i to po Venerinom brežuljku... trbuhu... i grudima... Naravno od Damira, koji je u međuvremenu izvadio svoj klip iz moje male i prislonio ga uz moj klitoris, puštajući ga da slobodno riga kamo god ga volja...
Još smo dugo uživali te noći, a nisam, pogađate, propustila ni primiti Damirovog dugonju u guzu... Naravno, nisam se prevarila, bio je idealan za to... Na kraju su se dečki stišali, kako su i obećali, a ja sam ipak uspjela zaspati... Ne u svom stanu, jasno je, ali slatko i "tvrdo"... From Smokva.com

Post je objavljen 03.08.2005. u 12:31 sati.