Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojmalidnevnik

Marketing

Drugi dio godišnjeg odmora

Petak je, dolazim u Osijek oko 4 sata popodne. Joj taj super osjećaj! Kod kuće sam. Ljep je život svugdje i kako ide ona uzrećica: Hvali more drž se kraja!
Čovjek se uvjek najbolje osjeća na domaćem terenu a to je za mene Osijek!

Dočekala me moja dobra legica N koja me odvezla do njenog dečka i mog prijatelja K kod njega se pozdravljam sa njegovim roditeljima koji me obožavaju iako neznam zašto i litru i pol vina ostavljam njegovom starom. Kako je samo bio sretan. N, K i ja odlazimo do kafa na promenadi pijuckamo piće i razmjenjujemo događaje šta ima novog od kad se nismo vidjeli. Ogladnio sam i nas troje odlazimo na pizzu u «El Paso» ili tako nekako.. Odlična pizza. Nakon pizze odlazimo u tvrđu u prostorije koji sad služe osječkoj navijalkoj skupini Kohorti. Tamo su u tjeku pripreme za utakmicu s Dinamom. Prpipremaju su šetalica i poruka da je «OSIJEK GRAD HEROJ A NE GRAD SLUČAJ!». Tamo srećem brdo svoje ekipe i odlično smo se zabavili. Nakon završetka skupa odlazimo F, S i ja u Kesten. Uskoro pristiće i ostatak ekipe i počinjemo lupat po malvaziji koju sam im ponjeo.. Jao luda je bila noć. S je nakon što se napio sa malvaziom spontano počeo udarat glavom u zid. Ma svega je bilo! I pričamo tako o sutranoj utakmici sa Dinamom i niko nevjeruje u povig da bi mogli dobit. K i ja se nakon ludog provoda vučemo do njega kući na spavanje. Drugi dan se budim za divno čudo trijezan i bez mamurluka dok je K i povraćao i jedva dolazio u sebe a naknadno sam vidio da svi koji su bili s nama u ekipi završili isto kao on. Strašno!

Opet okupljanje ekipe na kavi i prepričava se jedan smješan događaj. Jedan naš stariji navijač sjedio je u kafiću i pijuckao kavu sa svojom ekipom i isprobavali su megafon. Taman su pored njih prolazili Dinamovi igrači i uprava, koji su se zapuli na prijem kod osječkog gradonačelnika, praćeni s nekoliko policajaca. Kad naš stariji kolega u trenutku dok su oni prolazili blizu njih iz megafona uzvikne: STOJ!!! OPKOLJNI STE!!! A policija i igrači i uprava Dinama svi zastali i prepali se i zbunili. Odmah poslje opet on iz megafona: MITU, MITU!!! POPUŠI NAM KITU!!! DOĐI PLATI RUNDU!!! E onda su se svi nasmijali i krenuli dalje. Živoi ŠOU!

Nešto kasnije odlazimo u tvrđu na ponovno okupljanje i L i ja vozimo šetalicu i zastavice za koreografiju na stadion. I pijemo pivo prije utakmiciu kafiću pored stadiona. I došlo vrijeme za utakmicu. Navijanje odlično i naši dečki koji su prije 10 dana izgubili 6:0 od Hajduka u Splitu danas su pobjedili Dinamo sa 1:0 i to na krilima nas navijača! Sve je bilo odlično.. Tome se niko ali baš niko nije nadao! Poslje utakmice ekipa se razilazi kući prije nego se nađemo opet vani. Ja sam ostao sa 15tak ljudi sve dobri prijatelji i počeli smo slavit odmah poslje u kafiću uz stadion. Jao ludilo pivo za pivom pjesma za pjesmom i onda oko 2 sata ujutro mjenjamo lokaciju i odlazimo u Donji grad u Rock club i tamo opet ista priča. Onda troje iz te ekipe odlazi kuć a mene voze u tvrđu kod druge ekipe i ja opet s njima udri slavlje! Lud provod!

Drugi dan u nedjleju ručam kod K i njegovih. Njegov stari napravio odličan čobanac. Poslje toga idem na vlak i odlazim u Baranju kod bake i djeda. Kod njih sam bio još do ponedjeljka navečer i uglavnom se lječio od ludog vikenda! Jedino vrijedno spomena što sam sa ostatkom love kupio u Baranji ljepe hlače i majcu svoj curi.
U ponedljeljak navečer u 9 krećem kući. Vozim se kuć u autobusu na kat i dobivam rezervirano mjesto pored jedne osječanke mojih godina koja ide u Poreč na godišnji i još mi je imenjakinja. I tako da mi put za nazad nije bio dosadan jer smo cijelim putem razmjenjivali priče. I tako stižem kući u 5 ujutro danas. Prespavao sam do 3 taman kad mi dolaze cura i stara sa posla. I bilo mi je drago što si vidim curu tjedan dana ju nisam vidio. Dajem joj poklon a ona presretna baš sam pogodio sa izborom. Poslje smo gledali filmić «Mr & Ms Smith» poslje večerali. Ona legla spavat a ja na pisanje izvješća sa godišnjeg odmora...

Rezime: Odlično sam se proveo a nisam bio na moru! Proživio ludih 4 dana i 3 totalnog odmora!


Post je objavljen 03.08.2005. u 02:36 sati.